StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тіна вбита горем": Венсан Кассель розлучається зі своєю молодою дружиною

7 квітня 2023, 13:44оновлено 7 квітня 2023, 14:19
Пара повидаляла спільні фото з Instagram, а також їх давно не бачили разом.
Кассель, Кунакі
Кассель і Кунакі вирішили більше не жити разом / https://www.instagram.com/tinakunakey/?hl=ru

Французький актор Венсан Кассель раптово видалив усі зображення своєї дружини-моделі Тіни Кунакі зі свого Instagram на тлі лютих чуток про те, що пара розлучилася після п'яти років шлюбу.

Як повідомляє The Daily Mail, 56-річний актор, найбільш відомий своїми ролями у фільмах "Дванадцять друзів Оушена" і "Чорний лебідь", одружився на 26-річній тіні в 2018 році, через два роки після того, як вони вперше зустрілися. У квітні у них народилася дочка Амазоні в 2019.

Однак тепер джерело повідомило виданню, що пара розлучається: "Вони розлучилися кілька тижнів тому. Тіна вбита горем".

відео дня

Хоча представники Вінсента та Тіни не відповіли на запити про коментарі, акаунти актора в соціальних мережах багато говорять про стосунки пари: останніми днями екранна зірка видалив усі фотографії своєї дружини зі свого акаунта в Instagram.

Більше того, вчора Вінсент не опублікував нічого, присвяченого дню народження Тіни, незважаючи на те, що модель повторно опублікувала кілька добрих побажань від своїх друзів у своєму власному акаунті.

Актор востаннє лайкнув одному з приголомшливих зображень своєї дружини в Instagram 17 лютого, тоді як Тіна тижнями не ділилася жодною фотографією себе з Вінсентом, що викликало у кількох її підписників запитання: "Де твій чоловік?"

Ні Тіна, ні Вінсент публічно не коментували зростаючі чутки серед своїх підписників про статус їхнього шлюбу, проте в останні кілька тижнів обидва продовжували регулярно ділитися новинами про роботу в своїх акаунтах.

Поки Тіна поділилася кількома фотографіями з фотосесій, Вінсент рекламував два нові фільми: "Три мушкетери: Д'артаньян" і "Зв'язок", в якому він знімається разом з іншою французькою суперзіркою Євою Грін.

Вінсент поділився кількома фотографіями з 42-річною Євою, яку він назвав "прекрасною зіркою".

Нагадаємо, раніше Тіна опублікувала відео, як вона йде по пляжу в купальнику і парео, яке ось-ось норовить з'їхати з красивою п'ятої точки моделі. Модель спокусливо качає стегнами і в цілому, як завжди, виглядає чудово.

Сам Кассель грайливо прокоментував свіже відео Кунакі, назвавши її "моя креветка".

Раніше на своїй сторінці в Instagram 25-річна Тіна показала свій "ідеальний момент в Ріо". Кунакі і Кассель закохані в Бразильські пляжі, тому місцем для виховання їх трирічної дочки Амазонії вибрали саме Ріо-де-Жанейро.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти