StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молода дружина Венсана Касселя в наскрізь промоклому купальнику похвалилася бездоганним тілом

20 жовтня 2022, 04:09оновлено 12 травня 2023, 12:20
Ідеальний момент в Ріо від ідеальної Тіни Кунакі.
Тіна Кунаки
Тіна Кунакі позувала в купальнику на пляжі в Ріо / instagram.com/tinakunakey

Французька модель і дружина Венсана Касселя Тіна Кунаки уміло поєднує роботу і відпочинок. Вірніше навіть на "домашніх" фото красуня виглядає, ніби тільки зійшла з обкладинки глянцю.

На своїй сторінці в Instagram 25-річна Тіна показала свій "ідеальний момент в Ріо". Кунакі і Кассель закохані в бразильські пляжі, тому місцем для виховання їх трирічної доньки Амазонії вибрали саме Ріо-де-Жанейро.

Вільний від зйомок і модних показів час модель вирішила провести біля узбережжя Атлантичного океану. Знімками єднання з бурхливою стихією вона поділилася в соціальних мережах.

відео дня

У кадрі Кунакі з'явилася без макіяжу, в цілісному купальнику спортивного крою. Вона позує, сидячи на мокрому піску і спостерігаючи за розбурханим океаном. Погода похмура, що додає фото особливого світла та чіткості.

Незважаючи на похмуру атмосферу, Тіна в своєму нехитрому вбранні нагадує русалку або німфу - чудово складену, витончену, але вкрай небезпечну.

Раніше американська співачка барбадоського походження Ріанна через 5 місяців після народження первістка показала соковиті сідниці в танці крупним планом.

Також американська супермодель і одна з найкрасивіших жінок планети Емілі Ратаковскі прийшла на вечірку у відвертій сукні-Рибальській сітці і спокусливому бікіні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти