StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дивний і старий": 22-річна модель розкрила чудернацькі схильності Ді Капріо

4 березня 2024, 02:02оновлено 4 березня, 10:31
Хіке Конінгс розповіла, як відшила головного голлівудського ловеласа після поганенького поцілунку.
Леонардо Ді Капріо, Хікі Коннінгс
Хіке Конінгс розповіла про любовні вподобання Леонардо Ді Капріо / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/hieke_konings

Слава плейбоя закріпилася за Леонардо Ді Капріо чи не раніше, ніж він став зіркою Голлівуду. У його джентельменському списку найкрасивіші моделі світу. При цьому він у свої 49 залишається закоренілим холостяком.

Ді Капріо часто дорікають у тому, що він будує стосунки виключно з красунями до 25 років - щойно вони перетинають цей віковий рубіж, актор закінчує роман. Однак це не єдина дивна звичка Лео.

Нещодавно 22-річна голландська модель і зірка Playboy Хіке Конінгс розкрила цікаві деталі з особистого життя голлівудської знаменитості. Вона познайомилася з Ді Капріо на закритій вечірці - актор підіслав до неї свого асистента із запрошенням поговорити. Конінгс підійшла до Лео, і він запропонував їй разом провести ніч. Хіке сказала, що не зацікавлена в таких стосунках, хоч потім і зізналася, що поцілунок між ними все ж був. "Не найкращий у моєму житті", - зазначила модель.

відео дня

"Він був шокований. Звісно, він не звик до відмов. Коли я сказала, що недостатньо добре його знаю, він був дуже милий і відповів: "Я поважаю це", - каже дівчина. Утім, за її словами, того вечора він усе ж повів іншу красуню з вечірки до себе додому.

І хоч сама Конінгс чарам знаменитості не піддалася, вона зізналася, що у неї є кілька подруг, які приймали подібні запрошення від Ді Капріо. Вони розповіли моделі, що в актора є специфічні вподобання: "Одна з подруг сказала, що під час близькості він не знімав навушники, бо не хотів її чути. А інша каже, що він навіть поклав їй на голову подушку".

Тож Хіке Конінгс, схоже, анітрохи не шкодує, що не поповнила колекцію ловеласа Ді Капріо. "Ні, Лео занадто старий і занадто дивний", - підсумувала модель. Розповідь дівчини опублікувало видання Daily Mail.

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Вільгельм Ді Капріо (народився 11 листопада 1974) - легендарний голлівудський актор і продюсер.
Лауреат численних нагород, включаючи премію "Оскар" (2016), BAFTA (2016), премію Гільдії кіноакторів США (2016), три премії "Золотий глобус" (2005, 2014, 2016), а також "Срібного ведмедя" (1997) Берлінського кінофестивалю, повідомляє "Вікіпедія".

Раніше в ЗМІ з'явилися чутки про те, що у 53-річної Наомі Кемпбелл роман із 37-річним мільйонером з ОАЕ, кінопродюсером Мохаммедом Аль-Туркі. Вони знайомі вже 10 років і багато часу проводять разом.

Також 55-річна Дженніфер Еністон спровокувала чутки про заручини. "Рейчел Грін" з'явилася на червоній доріжці вручення Премій Гільдії кіноакторів США (SAG Awards) з величезним діамантом на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти