StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стан здоров'я Олени Зеленської погіршився: "Я не хочу бути жертвою"

17 лютого 2023, 22:52оновлено 18 лютого 2023, 02:20
Перша леді України переконана, що про своє здоров'я можна і потрібно говорити відкрито - раптом її історія надихне когось подбати про себе.
Олена Зеленська
Олена Зеленська розповіла, що відвідує психолога, і у неї псується зір / instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська відверто розповіла про своє здоров'я, яке помітно похитнулося з початку повномасштабної війни в Україні.

В інтерв'ю для видання Zeit Magazin під гучним заголовком "Я не хочу бути жертвою", дружина президента розповіла про те, як на ній відбилося повномасштабне вторгнення рф. З 24 лютого вона покидала Київ лише з гуманітарними або дипломатичними місіями - решту часу залишалася в країні зі своїм народом.

Зеленська зазначила, що війна так чи інакше підкосила кожного українця, і соромитися цього не потрібно. Наприклад сама вона ходить до психолога, а нещодавно на медичному обстеженні лікар дуже здивував її діагнозом.

"Цей постійний тиск робить усіх у нашій країні психічно та фізично хворими. Так, я теж лікуюся, отримую психологічну допомогу. Я не думаю, що повинна це приховувати. Нещодавно я ходила до лікаря, який діагностував поганий зір. З глузду з'їхати, мені зараз 45 років, і у мене ніколи не було проблем з очима", - каже перша леді.

Вона припускає, що зір у неї сідає через постійний контакт з гаджетами і життя "в темряві": "Ймовірно, це тому, що ми всі постійно дивимося в свої телефони і стежимо за тим, що відбувається в нашій країні. Крім того, ми вже рік живемо в темряві. Або відключили електрику, або ми в підвалі".

Раніше українська акторка Анна Саліванчук розповіла про операцію, яка їй належить після сильного падіння - вже в лікарні їй діагностували струс мозку і перелом носа, а результати аналізів здалися лікарям підозрілими.

Також латвійська співачка Лайма Вайкуле показала своє справжнє волосся без перуки - після чуток про рецидив онкології артистці приписують різні симптоми, аж до облисіння.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти