StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це образ, яка вона - ніхто не знає": Клопотенко розповів про співпрацю з Оленою Зеленською

15 лютого 2023, 21:25оновлено 16 лютого 2023, 11:07
Перша леді України глибоко симпатична популяризатору української кухні Євгену Клопотенку.
Євген Клопотенко, Олена Зеленська
Євген Клопотенко розповів, яка в житті Олена Зеленська / instagram.com/klopotenko, instagram.com/olenazelenska_official

Український ресторатор, шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко спільно з першою леді України Оленою Зеленською брав участь над розробкою нового меню в українських школах. Разом вони давали інтерв'ю і брали участь в проєктах, пов'язаних з впровадженням нової програми.

В інтерв'ю для Української правди кулінар зізнався, якою насправді була ця співпраця, і яке враження справляє дружина президента при особистому спілкуванні.

Так Клопотенко зазначив, що більшу частину часу він комунікував з командою Зеленської, а не з нею особисто. Однак були у них і персональні зустрічі, на яких він зміг розглянути першу леді краще.

"У мене немає її номера телефону. Я спілкуюся з її командою. Я пересилаю її команді, а потім її команда від неї мені пересилає повідомлення. Ми так спілкуємося. Ми бачимося з нею у робочих групах. Інколи з нею говоримо. Вона, як на мене, дуже позитивна і дуже мені симпатизує, тому що дуже відкрита", - зазначає шеф-кухар.

Втім, Клопотенко жартома додав, що є в пані Зеленській якась загадка. І відповідь на неї добре знає лише одна людина - президент України. "Можливо, це її образ, а насправді вона деспот. Ніхто не знає. Окрім президента", - розмірковує Євген Клопотенко.

Раніше шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що в питаннях любові він віддає перевагу нетрадиційному підходу: вірний він може бути лише одній коханій - кулінарії.

Також популяризатор української кухні без вагань прокоментував чутки про свою гомосексуальність - Клопотенко чесно зізнався, що зміг би здійснити камінг-аут.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти