StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З кучерявим чубчиком і в квітах: Лайма Вайкуле показала своє справжнє волосся без перуки

14 лютого 2023, 13:27
Латвійська зірка не соромиться виходити до шанувальників у своєму природному вигляді.
Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле показала, як виглядає без перуки / instagram.com/laima_vaikule_official

Латвійська співачка Лайма Вайкуле в кінці вісімдесятих захворіла онкологією, але успішно подолала цю недугу. Правда, з тих пір будь-яка зміну в її вазі і зовнішності папараці тут же виставляють як рецидив.

Сама артистка на ці чутки реагує спокійно, і експериментує зі стилями і аксесуарами так, як їй заманеться - вона любить перуки і різні головні убори, а решта її хвилює мало.

Останнім часом Вайкуле носить коротку стрижку, що також сприймається в ЗМІ як ознака смертельної хвороби. З особливим смаком "чорнуху" про рак або смерть Лайми поширюють російські пропагандистські видання - не можуть пробачити артистці її антивоєнну позицію і критику кремля.

відео дня

І поки Вайкуле в черговий раз "ховають", вона оголосила невеликий тур по Ізраїлю. Артистка на своїй сторінці в Instagram виклала коротке відео, на якому запрошує глядачів відвідати її концерти.

У ролику Лайма постала без перуки - зі своїм волоссям, укладеними грайливими кучериками, в світлому костюмі і окулярах з темною оправою. У коментарях 68-річна співачка зібрала масу компліментів щодо свого зовнішнього вигляду.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле показала, як виглядає без перуки / instagram.com/laima_vaikule_official

Раніше 42-річна голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон вперше крупним планом показала обличчя свого первістка - доньки Ройс Ліллан, яку їй народила сурогатна мати.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти