StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сонечко любить правду": Ані Лорак і Слава Камінська обмінялися люб'язностями

27 жовтня 2022, 16:49
Руденька з НеАнгелів потрапила в новий скандал через невдалий жарт.
Слава Камінська, Ані Лорак
Ані Лорак похвалила пісню Камінської - співачка відреагувала / instagram.com/babaslavka, instagram.com/anilorak

Українська співачка Слава Камінська нещодавно випустила пісню під назвою Божевільна. Її радує, що її музичне творіння йде в маси, тому репостить на своїй сторінці в Instagram всі реакції на пісню.

Примітно, але з виходом нової пісні Камінську привітала Ані Лорак, яку раніше Слава намагалася виправдати за мовчання про війну в Україні.

Лорак залишила на своїй сторінці посилання на пісню Камінської з підписом: "З прем'єрою!", і з емодзі поцілунку. Слава в свою чергу репостнула Куек з припискою: "Сонечко нас любить просто так, сонечко любить правду і не любить брехні".

відео дня

Підписники співачки негативно поставилися до такого обміну люб'язностями Камінської зі зрадницею. На що співачка поспішила відповісти на своїй сторінці в Instagram, що і сама здивована такою реакцією Лорак, і викладає реакції на пісню навіть тих, хто не має відношення до української музики, зробивши акцент на слові "зараз".

"Сонечко любить правду і не любить брехні!" це фраза, яку я наспівую тижнями! І коли я щось наспівую - у житті відбуваються відповідні речі) Ліцемірство та підлабузництво ненавиджу!Моя прем'єра "Божевільна" зачіпила навіть тих, хто ЗАРАЗ до української музики немає жодного відношення. Я настільки в шоці від цього. Що буду розповідати про кожен дивний інцидент у себе на сторінці в Instagram. Можливо, я дійсно своєю музикою можу комусь повернути "клепки" на місце. Хоча чи треба? Питання риторичне. Тому повторю: Я за ПРАВДУ і проти БРЕХНІ! P.S.: Репостну кожного! Україна понад усе! ПТН та рф ПНХ!" - написала Камінська.

'Сонечко любить правду': Ані Лорак і Слава Камінська обмінялися люб'язностями
Ані Лорак похвалила пісню Камінської - співачка відреагувала / instagram.com/babaslavka, instagram.com/anilorak

Раніше зрадниця Лорак "вийшла зі сплячки" і повідомила про випуск нової пісні російською мовою. Про війну в Україні вона продовжує мовчати, проте вже і в РФ на неї стали косо дивитися.

Не приймають Ані Лорак і в Європі - після скасування її концертного туру, критик-ра**ист Сосєдов заявив, що співачку помістили в деяку подобу "розстрільного списку".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти