StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Слава Камінська заступилася за Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україні

2 червня 2022, 00:39
Співачки не є подругами, але в ексНе Ангела є своя теорія про те, чому Куек грає в мовчанку.
Слава Камінська заступилася за Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україні
Слава Камінська заступилася за Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україні / Колаж

Українська співачка Слава Камінська зараз перебуває з дітьми в Нідерландах і боїться будувати плани на майбутнє, так як вона, за її словами, поки не бачить, яким буде її завтрашній день. У цьому вона зізналася в інтерв'ю ЖВЛ.

Перед початком війни артистка опублікувала знімок зі співачкою українського походження Ані Лорак, яку вже тоді дорікали в зайвій прихильності до російського шоу-бізнесу. Тоді Камінська заступилася за співачку.

Не засуджує Лорак вона і зараз. Камінська вважає, що вираження або не вираження своєї позиції щодо вторгнення рф в Україну залишається особистим вибором кожного. І артисти також мають право робити цей вибір.

відео дня

"Всі бояться. У всіх є діти. Я розумію, патріотизм - це круто, але у тебе є дитина. Тебе посадять або приб'ють десь, а хто буде дивитися за твоєю дитиною?! Ну типу кому це треба", - каже ексНе Ангел.

На заперечення журналістки, що Куєк, побоюючись за своє життя, могла виїхати в більш безпечне місце, Камінська також відповіла міркуванням про вибір. При цьому вона зазначила - з Лорак вона зв'язок не підтримує. "Комусь було зручно, комусь - ні. Це достаток кожного. Мої друзі повиїжджали. З Ані Лорак я не спілкуюся",- розповіла вона.

читайте такожУкраїнська співачка MamaRika розповіла свій віщий сон про війну, який приснився їй напередодні

Раніше блогер і телеведучий Олексій Дурнєв дав корисну пораду тим, хто, через війну зараз живе з родичами, і обіцянка, що навіть ця ситуація налагодиться зовсім скоро.

Також в тимчасово окупованому Криму пройшов конкурс краси. В одній з номінацій перемогу здобула дівчина родом з Полтави, чия зовнішність викликала хвилю обурень.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти