StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вона в розстрільних списках": Сосєдов розповів, чому в Європі скасували концерти Ані Лорак

20 жовтня 2022, 23:27
Зрадниця Лорак просто нікому не потрібна разом зі своїми попсовими піснями.
Ані Лорак
Ані Лорак / скріншот

Російський музичний критик Сергій Сосєдов, який довгий час "годувався" на українському ТБ, а зараз щосили підтримує геноцид українського народу, пояснив, чому не відбудеться європейський тур співачки-запроданки Ані Лорак.

За інформацією російського ресурсу Informing.ru, причина скасування концертів не в українській артистці, її згасаючої популярності і небажанні українців бачити її. "Все набагато простіше. Квитки на її концерти в Європі просто не продавалися", - говорить експерт.

Сосєдов вважає, що питання в тому, що у європейців зараз просто немає можливості ходити на концерти.

відео дня

"Справа, звичайно ж, в обстановці. В Європі живуть бідно, навіть гірше, ніж у нас. Мені кажуть ті, хто живе в Іспанії і у Франції, що дико все дорожчає. За які гроші ходити будуть? Не знаю, чи люблять Ані Лорак в Німеччині, не знаю, наскільки там вона затребувана. Не німці її слухають, а російськомовна діаспора, яка зараз у Німеччині. Вона в принципі може не співати. Не турбуйтеся, вона вже собі добре заробила, може на відсотки від того, що має жити. А в Росію не можна ні в якому разі повертатися. Вона в розстрільних списках", - сказав Сосєдов.

Тим часом, згідно з афішею, тільки в жовтні і листопаді в Німеччині планується безліч не скасованих концертів, серед яких: групи Backstreet Boys, Placebo, Swedish House Mafia, Chris de Burgh, Muse, Il Divo, Sting, Simply Red, Брайан Адамс та інші артисти.

читайте такожУ" найтитулованішої " співачки Ані Лорак скасувалися гастролі по Європі

Нагадаємо, що в української співачки-запроданки Ані Лорак у житті нічого не змінилося. Вона як і раніше продовжує співати і випускати нові пісні з кліпами. І не дивлячись на жорстоке вторгнення Росії в Україну, співачка, яка впритул не помічає, що творить терорист Путін на її батьківщині, продовжує співати російською мовою.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram, поділившись фрагментом нового кліпу і анонсувавши нову пісню "лабіринт".

У шматочку кліпу довговолоса Лорак страждає біля басейну. На відео вона красиво нафарбована і одягнена, адже європейські концерти скасували, а заробляти на життя треба.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти