StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Збирають консиліум лікарів: що сталося з Кейт Міддлтон на тлі онкології

8 вересня 2024, 19:36оновлено 9 вересня, 07:41
7463
На консиліумі лікарі збираються обговорити здоров'я членів королівської сім'ї.
король Чарльз, королева Камілла, Кейт Міддлтон
У замку Балморал пройде консиліум лікарів / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Король Чарльз і принцеса Кейт Міддлтон зараз лікуються від раку і цей рік став дуже важким для королівської сім'ї.

Як повідомляє видання Daily Mail, у замку Балморал, де зараз перебуває Чарльз і його дружина Камілла, скоро збереться консиліум лікарів. Медики планують обговорити питання, пов'язані зі здоров'ям членів королівської сім'ї.

Що відомо про Daily Mail

Daily Mail - британська щоденна таблоїдна газета середнього сегмента, заснована 1896 року, а також новинний вебсайт, що видається в Лондоні. Станом на 2020 рік це була найбільш високооплачувана газета у Великій Британії. Її сестринська газета The Mail on Sunday була заснована 1982 року, шотландське видання було засновано 1947 року, а ірландське - 2006 року. Контент із газети з'являється на вебсайті MailOnline, хоча вебсайт управляється окремо і має власного редактора, повідомляє Вікіпедія.

відео дня

Одним із головних пунктів стане стан здоров'я короля та його невістки Кейт і перспективи їхнього одужання. Букінгемський палац поки ніяк не коментував майбутню подію, але вже стало відомо, що Міддлтон впевнено йде на поправку.

Хто така Кейт Міддлтон?

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає велику популярність у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Збирають консиліум лікарів: що сталося з Кейт Міддлтон на тлі онкології
Кейт Міддлтон / інфографіка Главред

Кейт Міддлтон - останні новини по темі

Раніше стало відомо, який вигляд мала друга весільна сукня Кейт Міддлтон. Широка публіка бачила лише одне вбрання принцеси, однак для приватної вечірки з нагоди одруження Кетрін підібрала інший лук.

Також джерело з оточення принца і принцеси Уельських повідомило, як змінилися стосунки в їхньому шлюбі на тлі онкології та складного лікування Кетрін.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти