StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Смерть на концерті Анастасії Приходько - подробиці від поліції

28 березня 2024, 13:05
Співачка та її команда шоковані трагедією, що сталася нещодавно.
Анастасія Приходько
Концерт Анастасії Приходько в Трускавці обернувся трагедією / колаж: Главред, фото: instagram.com/prykhodko_official

25 березня під час концерту української співачки Анастасії Приходько в Трускавці сталася трагедія. На початку виступу (артистка встигла виконати лише три пісні) у залі палацу культури імені Т. Г. Шевченка стало зле чоловіку.

Йому викликали швидку допомогу, однак медики на місці змогли лише констатувати смерть глядача. Цією людиною, за даними піар-менеджера Приходько, був її концертний директор.

Поліція дала виданню Фокус коментар у зв'язку з нещасним випадком на концерті. Правоохоронці зазначили, що, за попередніми даними, смерть чоловіка була ненасильницькою.

відео дня

"Подія дійсно мала місце, вчора, 25 березня, на одному із концертів у місті Трускавець. Від медиків надійшло повідомлення, що помер чоловік. На місце пригоди були направлені представники правоохоронних органів. Під час огляду на тілі особи ознак насильницької смерті виявлено не було. Нині особу померлого встановлено. Наразі тіло направили на експертизу, яка визначить причину смерті. Обставини з'ясовуються", - повідомила начальник відділу комунікацій ГУ НП Львівської області Світлана Добровольська.

Команда Анастасії Приходько поки зберігає мовчання щодо смерті концертного менеджера.

Хто така Анастасія Приходько

Анастасія Приходько - українська співачка, авторка пісень, громадський і політичний діяч, заслужена артистка України.

У 2007 році брала участь у шоу російського Першого каналу "Фабрика зірок 7", в якому посіла перше місце, після чого почала співпрацю з продюсером Костянтином Меладзе. Представляла Росію, яка напала на Україну, на музичному конкурсі "Євробачення-2009" з піснею "Мамо". У фінальній частині конкурсу посіла 11-те місце.

За даними Вікіпедії, у жовтні 2018 року оголосила про відхід зі сцени. 24 лютого 2021 року відбулося повернення на естраду.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Україна втратила місце в топі потенційних переможців на Євробаченні-2024. Букмекери переглянули положення alyona alyona & Jerry Heil у своїх рейтингах.

Також третя ексдружина Віктора Павліка Лариса Созаєва розповіла, як хотіла прийняти постриг, і натякнула на новий роман. Після відходу чоловіка і смерті сина в її житті настала темна смуга.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти