StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексдружина Віктора Павліка хотіла прийняти постриг і натякнула на новий роман

27 березня 2024, 15:42оновлено 27 березня, 17:40
Смерть сина і відхід чоловіка привели Ларису Созаєву до бажання піти в монастир.
Віктор Павлік, Павло Павлік, Лариса Созаєва
Лариса Созаєва розповіла, як пережила смерть сина та відхід чоловіка / колаж: Главред, фото: Facebook Лора Созаєва

Лариса Созаєва - третя дружина українського співака і Народного артиста України Віктора Павліка. Подружжя розпалося, коли їхній спільний син Павло був хворий на онкологію. Вони були в шлюбі 25 років.

З 2020 року Павлік перебуває у шлюбі з концертною директоркою, бізнесвумен і блогеркою Катериною Репяховою. Йому вдалося створити сім'ю, тоді як Созаєва перебувала на роздоріжжі.

У своєму блозі у Facebook жінка зізналася, що після відходу чоловіка і смерті сина вона думала присвятити своє життя служінню Богу. "Був час, коли я розмірковувала стати монахинею. Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема. Друзі самі за себе. Квартиру відбирають. Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчились. Хотілось просто дзену, спокою, де тебе розуміють і підтримують", - розповіла вона.

відео дня

Однак ставлення колишньої дружини Павліка до релігії змінилося після втрати сина. Віра і мудрість, яку вона в ній черпала, залишилися, але вона прийняла рішення дати ще один шанс мирському життю. І, схоже, їй це вдалося. Лариса Созаєва натякнула, що більше не самотня.

"Я зрозуміла, що і будучи монахинею спокою не знайду, бо там багато жінок. І от я реєструюсь на сайті знайомств і знайомлюсь з чоловіком! І вмить все змінюється! Бо він огорнув мене спокоєм, впевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любовʼю. Стіна, зі всіх боків. І я заспокоїлась!" - написала вона.

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Особисте життя зірок - останні новини:

Раніше популярна голлівудська акторка, зірка фільму "Диявол носить Прада" Енн Гетевей, розповіла про викидень. Трагедію їй довелося переживати на роботі, що стало для неї справжнім випробуванням.

Також інсайдер із близького оточення Ріанни розповів, що співачка вагітна третьою дитиною, стать якої вже нібито відома. Влітку 2023 року артистка вдруге стала мамою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти