StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скандальна українська піаністка, яка сильно любить терориста Путіна, пролетіла з концертом у Венеції

28 грудня 2022, 14:04
8648
Валентина Лисиця зрадила Україну, а тепер намагається виступати на міжнародних майданчиках.
Валентина Лисиця
Валентина Лисиця / https://fbm.ru/

У Венеції скасували концерт скандальної піаністки Валентини Лисиці, яка давала концерти в окупованому Маріуполі, з 2014 року активно підтримувала терориста Путіна, а також отримала паспорт так званої ДНР.

Рішення прийняла Італійська Асоціація Musikamera після того, як в соцмережах на запланований концерт звернули увагу журналісти і блогери, пише FBM.ru.

відео дня

Даний захід мав відбутися в квітні у венеціанському театрі La Fenice. Програма нового сезону була представлена в середині минулого місяця. Після цього в соціальній мережі Twitter користувачі стали писати про те, що піаністка відвідувала окупований Росією Маріуполь навесні нинішнього року і виступала з нагоди Дня Перемоги.

La Fenice за підсумком констатував, що концерт "скасовано". У відповідь на запит театр запропонував звертатися до Musikamera як до організаторів. Президент Асоціації Соня Гуетта-Фінці підтвердила перенесення виступів.

Сама путіністка і зрадниця Лисиця повідомила, що розчарована рішенням Musikamera.

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Ані Лорак довгий час мовчала про війну в Україні. Втім, після її появи в медіапросторі, жодного слова вона не промовила про свою країну, яку тероризує РФ.

Кароліна Куєк (справжнє ім'я зрадниці) вирішила ігнорувати все, що відбувається в Україні, і продовжувати відігравати роль "голубки миру", для якої світ сповнений веселок, чудес і чарівних єдинорогів.

Нещодавно вона вирішила поділитися своїм новорічним настроєм в Instagram, у неї-то свято буде в тиші, теплі і затишку, на відміну від її співвітчизників, які змушені готуватися до Нового року в притулках, і ЗСУ, які зустрінуть свята в окопах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти