StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Медовий місяць скінчився": в Аффлека і Лопес серйозні проблеми у шлюбі - ЗМІ

4 травня 2024, 14:12
744
За словами інсайдерів, зараз 51-річний Аффлек весь час зайнятий на зйомках сиквела бойовика "Аудитор" у Лос-Анджелесі, а Лопес залишилася в Нью-Йорку.
Лопес, Аффлек, розлучення
У шлюбі Лопес і Аффлека проблеми - ЗМІ / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

У шлюбі двох голлівудських зірок першої величини -Бена Аффлека і Дженніфер Лопес - з'явилися серйозні проблеми. Про це повідомляє портал Life&Style з посиланням на власні джерела в оточенні пари.

За їхніми словами, зараз 51-річний Аффлек весь час на зйомках сиквела бойовика "Аудитор" у Лос-Анджелесі, а його 54-річна дружина залишилася в Нью-Йорку.

"Це перший довгий період, який вони провели окремо за останній час. І вони справляються з цим по-різному", - сказали інсайдери.

відео дня

Незадоволеною довгою розлукою виявилася Лопес, а Аффлек нібито насолоджується роботою далеко від дому. "Вона хоче від нього постійного підтвердження того, що її люблять і обожнюють. Але зараз вона цього не отримує, і Бен починає захищатися, стає похмурим", - зазначає інсайдер.

За його словами, помічають це і друзі пари.

"Медовий місяць безумовно закінчився. Якщо вони хочуть залишитися в шлюбі, їм обом необхідно внести деякі корективи у свою поведінку", - сказав він.

Хто така Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес - американська актриса, співачка, танцівниця, модельєр, продюсерка і бізнесвумен. Вперше здобула популярність 1991 року як танцівниця трупи Fly Girl у телешоу In Living Color. Лопес - одна з найуспішніших співачок свого покоління, високооплачувана акторка й талановита бізнесвумен, яка зуміла створити модний бренд J. Lo; крім того, вона одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу та одна з найвпливовіших персон, які розмовляють іспанською мовою.

У середині минулого року вона знову почала зустрічатися зі своїм колишнім коханим Беном Аффлеком. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Шлюб Лопес і Аффлека - останні новини

Нагадаємо, Дженніфер Лопес зараз виховує доньку Емму та сина Максиміліана від шлюбу зі співаком Марком Ентоні.

Після того як акторка разом із нинішнім чоловіком, актором/режисером Беном Аффлеком, відновила свій роман 2021 року, то забрала своїх дітей і привезла їх до Каліфорнії. Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років ухвалила рішення надалі не використовувати фільтри для селфі і показала, до чого привів її експеримент.

Раніше про кардинальну зміну іміджу повідомила український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська з позивним "Тайра" - завдяки одній стильній деталі вона стала виглядати, як підліток.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти