StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Шон Пенн захопився Зеленським і пояснив, чим той відрізняється від інших президентів

12 жовтня 2023, 14:31
405
63-річний володар премії "Оскар", актор і режисер Шон Пенн на весь світ розхвалив президента України Володимира Зеленського.
Пенн, Зеленський
Пенн розповів про видатні якості президента Зеленського / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

63-річний легендарний та оскароносний актор / режисер Шон Пенн (володар премії "Оскар") у прямому ефірі американського телебачення буквально на весь світ розхвалив щирість президента України Володимира Зеленського.

Пенн прийшов в мегапопулярне ток-шоу Джиммі Кіммела на каналі ABC ‒ для того, щоб розповісти про свій документальний фільм Superpower, який присвячений президенту Зеленському і тому, як потужно українці борються з російськими окупантами.

За словами Пенна, керівник української держави відрізняється від інших впливових людей своєю щирістю.

відео дня

Режисер разом зі знімальною групою приїхали до Києва незадовго до повномасштабного вторгнення РФ в Україну. І після його початку вони вирішили продовжити зйомки.

Пенн був здивований, що президент Зеленський не скасував інтерв'ю і все одно знайшов час для зйомки фільму. Інтерв'ю тоді довелося записувати в бомбосховищі.

"Будь-який глава держави, будь-який політик, будь-який керівник великої компанії в якийсь момент – ти починаєш відчувати - каже за сценарієм. З президентом Зеленським немає жодного моменту, коли б він був нещирим", – розповів Пенн.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн (як володар "Оскара" за головні ролі у фільмах "Таємнича ріка" і "Харві Мілк"), який вкрай переживає через війну РФ проти України, звертався до Академії кінематографічних мистецтв і наук. І запропонував дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Після того, як продюсери відмовили Пенну, він передав свою статуетку "Оскара" в Україну на зберігання.

Крім того, Пенн закрутив роман з українкою - актрисою і телеведучою Ольгою Коротяевой. Пара разом відвідала кінофестиваль у Грузії.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти