StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він недостатньо безтурботний": Шон Пенн з люттю розповів, як Зеленського не пустили виступити на "Оскарі"

13 вересня 2023, 19:44оновлено 14 вересня 2023, 12:08
Як каже Шон Пенн, після такого інциденту він навіть захотів буквально знищити свої два "Оскара".

Пенн, Зеленський
Шон Пенн був дуже розчарований тим, що президенту Зеленському не дали виступити на "Оскарі" / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський режисер і актор Шон Пенн розповів, чому продюсери церемонії "Оскар" у 2022 не дали виступити на ній президенту України Володимиру Зеленському. Як пояснив Пенн в інтерв'ю журналу Variety, причина відмови була мало не сміховинною.

"Продюсер церемонії такий: "О ні, він недостатньо безтурботний". І що ви отримали замість цього? Вілла Сміта!",- сказав актор.

відео дня

Причому, як пише видання, Пенн реально почервонів, згадуючи про ляпаса, якого Вілл Сміт зробив коміку Крісу Року прямо на сцені.

"Якого біса, ти просто плюнув на себе і всіх інших цією дурною витівкою? Чому я потрапив у чортову в'язницю за те, що ти щойно зробив? І ти там досі сидиш? Чому ти стоїш і аплодуєш його найгіршому людському моменту як людині? Цієї фігні не було б, якби дали виступити Зеленському. Вілл Сміт ніколи б не встав з крісла, щоб стати частиною тупого насильства. Цього ніколи не сталося", – сказав Пенн.

Як каже актор, після такого він навіть захотів буквально знищити свої два "Оскара"

"Я подумав - ну що ж, до біса їх, розумієш? Я віддам їх Україні. Їх можна переплавити на кулі, якими вони можуть стріляти в росіян", – підсумував він.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн (як володар "Оскара" за головні ролі у фільмах "Таємнича Ріка" і "Харві Мілк"), який вкрай переживає через війну РФ проти України, звертався до Академії кінематографічних мистецтв і наук. І запропонував дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Якщо ж організатори цього не дозволять, то він буде закликати відвідувачів бойкотувати шоу, а також обіцяв "розплавити" свою статуетку "Оскара", яку отримав в 2008 році за роль у фільмі "Харві Мілк".

Крім того, Пенн закрутив роман з українкою - актрисою і телеведучою Ольгою Коротяевой. Пара разом відвідала кінофестиваль у Грузії.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти