StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шон Пенн пообіцяв "розплавити" свій Оскар, якщо Зеленському не дадуть виступити на церемонії нагородження

27 березня 2022, 14:25оновлено 27 березня 2022, 17:50
Легендарний актор і режисер Шон Пенн вельми емоційно висловився на підтримку України.
Пенн, Зеленскицй
Шон Пенн і Володимир Зеленський / колаж "Сегодня"

Нещодавно відома комедійна актриса Емі Бет Шумер запросила президента України Володимира Зеленського взяти участь у церемонії нагородження найпрестижнішої кінопремії - "Оскар" (премії Американської кіноакадемії).

Комедіантка вважає, що поява українського президента була б ще одним приводом побільше розповісти світу про криваву війну, яку Росія почала проти України.

Втім, досі невідомо, чи сприйняли продюсери ‒ "Оскара" пропозицію знаменитості зв'язатися з президентом України всерйоз.

відео дня

Тим часом легендарний актор і режисер Шон Пенн (володар "Оскара" за головні ролі у фільмах "Таємнича річка" і "Харві Мілк"), який вкрай переживає через війну РФ проти України, звернувся до Академії кінематографічних мистецтв і наук з пропозицією дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Якщо ж організатори цього не дозволять, то він закликатиме відвідувачів бойкотувати шоу, а також пообіцяв "розплавити" свою статуетку "Оскара", яку отримав в 2008 році за роль у фільмі "Харві Мілк".

"Я молюся, щоб цього не сталося. Я молюся, щоб не знайшлося зарозумілих людей, які вважають себе представниками вищого блага в моїй галузі, які вирішать не зв'язуватися з керівництвом України. Я просто сподіваюся, що цього не станеться, а якщо станеться, сподіваюся, всі підуть із залу", - заявив Пенн в інтерв'ю CNN.

читайте такожШон Пенн змінив Мадонні з Наомі Кемпбелл — ЗМІ

Нагадаємо, 16 листопада минулого року Шон Пенн відвідував Україну заради зйомок свого документального фільму.

Кінозірку помітили на Інститутській під час інтерв'ю на місці розстрілів Небесної Сотні. Він встиг записати інтерв'ю з власником ветеранського бізнесу Леонідом Остальцевим, а згодом - і відвідати зону ООС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти