StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сім'ю відомого українського ведучого мало не вбила російська ракета

26 березня 2024, 09:42
Христина Решетник розповіла, як пережила з дітьми вчорашню атаку на Київ.
Христина Решетник, Григорій Решетник
Сім'я Григорія Решетника налякана після обстрілу / колаж: Главред, фото: instagram.com/kristina_reshetnik/

Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетника Христина поділилася, що потрапила в епіцентр вчорашньої терористичної атаки Росії на столицю України. Дружина телеведучого розповіла, що вибухи прогриміли дуже близько до їхнього будинку.

Вибухи почалися всього через кілька секунд після оголошення тривоги, тому Христина з дітьми не встигли спуститися в укриття. Вона підкреслила, що їхній будинок захитався від вибухової хвилі.

відео дня

Також Христина розповіла, що вранці її старший син Іван погано почувався, тому залишився вдома. Також удома був Сашко, який збирався на вулицю. А Дмитро в цей момент уже був у школі. На щастя, з ним усе добре. Хлопець із вчителькою встиг спуститися в укриття.

"Було дуже страшно сьогодні... Мене все ще трясе, тому що все сталося дуже поруч. Щойно пролунала повітряна тривога, а за нею одразу вибухи з такою силою, що сколихнуло будинок. Діти злякалися, бо ми навіть не встигли в укриття спуститися", - сказала налякана Христина Решетник.

Хто такий Григорій Решетник?

Решетник Григорій Іванович - український телеведучий, актор, режисер, диктор, шоумен, громадський діяч. Відомий ведучий шоу "Холостяк", "Холостячка" та "Неймовірна правда про зірок". Одружений на Христині Решетник і мають трьох синів, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, нещодавно Григорій Решетник повідомив, що він шукає роботу і проанонсував себе на посаду звільненого позаштатного радника президента Олексія Арестовича.

А також Григорій Решетник показав сімейну ідилію у своїх соцмережах. Підписники Григорія були захоплені його сім'єю і засипали їх утішними коментарями.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти