StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Санта Дімопулос позувала ню на Балі для російського фотографа

10 січня 2024, 04:00
1118
Світська левиця крім духовних практик і медитацій встигла взяти участь в пікантній зйомці.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос позувала під душем без одягу / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Співачка, блогерка та медіадива Санта Дімопулос на початку грудня вирушила на Балі, де і зустріла Новий рік. На казковий острів вона вирушила на ретрит - пошук себе, медитації та оздоровлення.

Крім духовних практик і фізичного відпочинку Дімопулос встигла також створити багато привабливого контенту для підписників. Форми блогерки і її особливий шарм дозволяють їй стабільно підтримувати інтерес аудиторії.

Нещодавно вона анонсувала вихід нової фотосесії. В Instagram-сторіс вона опублікувала кілька фото в стилі ню, які зараз, ймовірно, знаходяться на стадії обробки.

відео дня

У кадрі Санта позує в душі абсолютно оголеною. Фотозйомку для неї провела фотограф Тетяна Кудряшова, за що медіадива її кілька разів гаряче подякувала в блозі.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос позувала під душем без одягу / instagram.com/santadimopulos

Примітно, що Санта Дімопулос, яка все ще веде свої соціальні мережі російською мовою (за рідкісними винятками) і вкрай рідко публічно висловлюється про війну в Україні, обрала в якості фотографа саме Кудряшову - професіонала з країни-окупанта. Блогерка вже не раз "попадалася" на подібному спілкуванні, за що її часто критикують в мережі.

Тетяна Кудряшова
Тетяна Кудряшова - російський фотограф, з якою співпрацює Дімопулос / instagram.com/_tatyana_kudryashova_

Раніше стало відомо, що 23-річна "Русалонька" Холлі Бейлі народила первістка. Ще в жовтні її випадково помітили з кругленьким животиком, а в перші дні січня вона вже розкрила стать та ім'я немовляти.

Також в мережі з'явилася новина про те, що поліція затримала епатажну зірку "Х-Фактора" Андрія Мацевка. Артист більше двох років перебував у розшуку по справі про фальшиві документи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти