StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

23-річна "Русалонька" Холлі Бейлі народила первістка

8 січня 2024, 21:37
394
Молода артистка розкрила стать та ім'я немовляти, яке, по всій видимості, з'явлося на світ в кінці 2023 року.
Холлі Бейлі, DDG
Холлі Бейлі і DDG вперше стали батьками / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

23-річна американська співачка, п'ятиразова номінантка на Греммі та акторка, відома завдяки головній ролі у фільмі "Русалонька", Холлі Бейлі наприкінці 2023 року отримала особливий новорічний подарунок - на світ з'явився її син.

Новиною про поповнення в родині артистка поділилася у своєму блозі в Instagram. Вона опублікувала фотографію крихітної долоньки новонародженого, яку дбайливо тримають в своїх руках мама і тато.

Бейлі та її бойфренд, репер DDG (Дерріл Дуейн Гранберрі-молодший), назвали первістка Хейло. Малюк вже обзавівся першим подарунком від батьків - золотим іменним браслетом з гравіюванням.

відео дня

"Найкраще, що 2023 рік міг зробити для мене, це подарувати мені мого сина... Ласкаво просимо у світ, мій Хейло! Світ відчайдушно жадає пізнати тебе", - підписала перше фото сина зірка.

Холлі Бейлі запідозрили у вагітності ще в жовтні, коли артистку помітили папараці під час прогулянки з партнером. Незважаючи на явно кругленький живіт, молода мама ретельно намагалася приховати своє цікаве положення.

Холлі Бейлі народила первістка
Холлі Бейлі і DDG вперше стали батьками / instagram.com/hallebailey

Раніше стало відомо, що колишній ведучий ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" Олександр Попов одружився. З коханою, яку він зустрів на телеканалі 1+1, він зіграв не зовсім стандартне весілля.

Також нова пасія колишнього чоловіка Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, відповіла на хейт за те, що крутить роман з одруженим. Чоловік може все ще перебувати в офіційному шлюбі зі своєю другою дружиною - візажисткою Лілією Реус.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти