StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Наймиліше янголятко": молодята Бекхеми поділилися зворушливим фото

8 жовтня 2022, 23:31
Пара поділилася своїми щасливими новинами з вірною аудиторією фоловерів.
Бруклін_бекхем
Бруклин_Бэкхем / Instagram

Зіркові молодята Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц поділилися радісною новиною. Зокрема, це стосується поповнення в їх сімействі.

Радісною новиною поділилася дочка мільйонера Нікола. "Сьогодні ми усиновили нашу дівчинку і назвали її Лемб. Вона наймиліше янголятко. Сьогодні для мене такий важкий день, тому що у Джини день Народження, і я не можу її обійняти, але відчуваю, що вона послала мені Лемб. Я так вдячна за цю любов. Будь ласка, прихистіть, якщо можете, любов, яку вони приносять у вашу сім'ю, не схожа ні на що інше", - написала молода жінка.

відео дня

Відзначимо, що пара на весіллі Брукліна Бекхема і Ніколи Пельтц, що відбулася в сімейному маєтку Ніколи, вартість якого, як повідомляється, становить 103 мільйони доларів, з'ясувалося, що пара домовилася про допомогу Україні у співпраці зі спеціальним гуманітарним агентством Care.

Гості на весіллі, в тому числі Єва Лонгорія, Серена Вільямс і Гордон Рамзі, були також надихнулися молодятами і вирішили зробити пожертвування, щоб допомогти жінкам і дівчаткам, сім'ям та літнім людям в Україні

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти