StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бекхем і його наречена відмовилися від весільних подарунків, щоб допомогти Україні

12 квітня 2022, 14:50
354
Бекхеми не залишилися осторонь трагедії України.
Бекхем і його наречена відмовилися від весільних подарунків, щоб допомогти Україні
"Хлопчики", - підписаний Бруклін своє весільне фото в Instagram

У міру появи нових подробиць про мільйонне весілля Брукліна Бекхема і ніколи Пельтц, що відбулося в сімейному маєтку ніколи, вартість якого, як повідомляється, становить 103 мільйони доларів, з'ясувалося, що пара домовилася про допомогу Україні у співпраці зі спеціальним гуманітарним агентством Care.

Як повідомляє видання Metro, гості на весіллі, в тому числі Єва Лонгорія, Серена Вільямс і Гордон Рамзі, були також надихнулися молодятами і вирішили зробити пожертвування, щоб допомогти жінкам і дівчаткам, сім'ям і літнім людям в Україні.

читайте такожДевід Бекхем зробив синові і його нареченій-мільйонерці запаморочливий подарунок

відео дня

Зокрема, стало відомо, що Care і її партнери прагнуть надати невідкладну допомогу 4 мільйонам людей, включаючи продукти харчування, воду, гігієнічні набори, психосоціальну підтримку і грошову допомогу.

Згідно з Vogue, який підписав ексклюзивний контракт з Брукліном і Ніколою на висвітлення їх великого дня, батьки актриси, модель Клаудія Хеффнер і мільярдер-бізнесмен Нельсон, також зробили "значні" пожертвування на цю справу.

Під час весілля він особисто звернувся до гостей з проханням не дарувати подарунків молодятам, а пожертвувати ці гроші Україні.

Нагадаємо, весілля Бекхема і Пельтц стало одним з найбільш дорогих подій року. У тому числі, стало відомо, що батьки нареченого зробили зробили королівський подарунок-вінтажний автомобіль Ягуар з повністю переробленим мотором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти