StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"З вами": Пугачова відреагувала на відео Могилевської про обстріл Кривого Рогу

15 березня 2024, 10:00
Алла Пугачова не змогла промовчати про терористичний удар РФ по Кривому Рогу, про який розповіла Могилевська в мережі.
Алла Пугачова, Наталія Могилевська
Алла Пугачова відреагувала на відео Могилевської / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Відома російська співачка Алла Пугачова, яка не підтримала криваве вторгнення Росії в Україну і поїхала жити до Ізраїлю, написала в мережі слова підтримки українцям.

Наталя Могилевська опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост про ракетний обстріл Кривого Рогу російськими терористами. Алла Пугачова не змогла пройти повз і написала коментар.

"Ой, Наташа. Душею з вами. Жах", - прокоментувала Пугачова.

відео дня
Алла Пугачова написала слова підтримки українцям
Алла Пугачова написала слова підтримки українцям / фото: скрін instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, 12 березня Могилевська готувалася до концерту в Кривому Розі, але почався обстріл. Співачка зняла відео, яке записала під час повітряної тривоги, і заспівала разом із музикантами в коридорі.

"Жахливі вибухи. Ми не можемо почати концерт. Ми в коридорі, - заявила вона на камеру. - Кривий Ріг, ми з тобою. Наші співчуття всім постраждалим".

Потім Могилевська перервала концерт і вирушила до будинку, в який влучила ракета.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Додамо, Алла Пугачова потролила співака-путініста Стаса Михайлова, який цинічно заявив, що всі незгодні російські артисти скоро приповзуть на батьківщину за прощенням.

А також Стас Намін, який раніше співпрацював із Пугачовою, відвідав її в Ізраїлі і розповів, як Примадонна там почувається. На думку Наміна, Примадонні там дуже погано і вона хоче повернуться додому, але Галкін не дає.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти