StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хоче повернутися": колишній обранець Пугачової розповів про її плани

14 березня 2024, 12:07
Євген Болдін заявив, що Пугачова все ж таки повернеться жити в терористичну РФ і їй усе пробачать.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Болдін розповів про Пугачову і наїхав на Галкіна / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Колишній обранець відомої співачки Алли Пугачової Євген Болдін упевнений, що артистка дуже любить Росію, яка почала терористичне вторгнення в Україну, і хоче повернуться додому з Ізраїлю.

Болдін заявив для росЗМІ, що вона покинула РФ через свого чоловіка Максима Галкіна, якого визнано іноагетом у країні-окупанті.

"Потрапила під колесо" - у ситуацію, коли "ліс рубають - щепки летять". Людям у Росії стало дуже неприємно, що деякі артисти живуть в Америці, а сюди їздять гроші заробляти, дехто говорить гидоти про Росію. Алла Борисівна ніколи не проявила себе так і була б у Росії, якби не Галкін. Усі розуміють, що тільки через нього вона так поводиться. Це стосується всіх її скандальних висловлювань, зокрема й останніх", - сказав Болдін.

відео дня

Також Болдін не змовчав і про Крістіну Орбакайте, яку любить і поважає.

"Крістіна потрапила під цю ситуацію. Глядачі розсудили: мовляв, ти "американка" - отримай, не хочемо твоїх концертів. Я думаю, що через рік-півтора Христина почне працювати. Вона ж не їхала з Росії назавжди. Це наша людина, патріот. І Алла патріот. Скільки за кордоном, коли ми їздили, вона витримала, скільки несли гидот там про нашу країну, вона всіх злостивців відбривала. Вона завжди була патріотом. Зараз їй потрібно зупинитися і нічого більше не говорить про нашу країну", - поділився екс-обранець Алли Пугачової.

Болдін упевнений, що з часом публіка пробачить Пугачову, чого не можна сказати про деяких інших артистів, які не підтримують терористичну політику Росії.

"Аллу Борисівну пробачать. Згодом пробачать. Багатьох - ні. Галкіна, Меладзе не пробачать. Телевізійних діячів, які втекли, теж", - підсумував Євген Борисович.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Зазначимо, нещодавно Стас Намін, який раніше співпрацював із Пугачовою, відвідав її в Ізраїлі та розповів, як Примадонна там почувається. Він заявив, що співачці там погано, адже немає кращого місця на землі, ніж країна-терористка РФ.

А також Алла Пугачова потролила співака-путініста Стаса Михайлова, який цинічно заявив, що всі незгодні російські артисти скоро приповзуть на батьківщину за прощенням.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти