StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російського коміка-іноагента депортували з Індонезії

10 березня 2023, 16:05
Артист повинен був виступити в Індонезії, але відправився на малу батьківщину.
Михайло Шац
Михайло Шац / Instagram

Російського коміка Михайла Шаца, який був визнаний в РФ іноземним агентом за висловлювання проти війни в Україні, депортували з Індонезії прямо перед його концертом на Балі.

Артисту неймовірно пощастило, що у нього був паспорт Ізраїлю. Інакше, його б відправили на його терористичну батьківщину, в Росію, де його посадили б у в'язницю, як мінімум на 15 років.

Про депортацію артиста повідомило пропагандистське видання "Стархіт". Повідомляється, що депортація трапилася через неправильно оформлені документи. "Вся справа в документах. Мовляв, артист повинен був отримати спеціальний дозвіл на концерт в Індонезії. В результаті зірку депортували з країни, зараз він знаходиться в Ізраїлі", - пише ЗМІ.

відео дня

"Я був у залі і готувався вийти на сцену, — пояснював 57-річний Шац. - Далі сталося те, що сталося. Своєї провини не знімаю, але і не приймаю на себе повністю. Я довірився організаторам, але вони, як стверджують, зробили все що змогли. Мабуть, цього не вистачило. Гроші за квитки будуть повернуті. Я приношу свої вибачення. Мені дуже шкода", - заявив сам артист.

Нагадаємо, раніше прямо перед концертом в Індонезії, якісь спецслужби затримали російського коміка Михайла Шаца, який був визнаний в РФ іноземним агентом за висловлювання проти війни в Україні.

У зал з'явилися представники правоохоронних органів в рамках імміграційного рейду. Кажуть, 57-річному артисту загрожує депортація з країни.

Зазначимо, що артист відкрито виступає проти розв'язаної Росією війни проти України. Його недавній пост в річницю нападу Росії на Україну, в черговий раз підтвердив думку артиста. "За рік нічого не змінилося. Рівно це ж я говорив рік тому і повторю сьогодні. Вічна пам'ять невинно убієнним! Немає ніякого вибачення розв'язали цю безглузду бійню!"- написав він на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти