StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Йолка, яка народилася в Ужгороді, розважає росіян у Сочі і мовчить про війну на батьківщині

1 травня 2022, 12:00оновлено 1 травня 2022, 13:16
Співачка ніяк не відреагувала на вторгнення Росії в Україну.
Йолка, яка народилася в Ужгороді, розважає росіян у Сочі і мовчить про війну на батьківщині
Народжена в Ужгороді Ялинка розважає росіян у Сочі і мовчить про війну на батьківщині / скріншот

Уродженка українського Ужгорода, співачка Єлизавета Іванців, більш відома під псевдонімом Йолка, розважає росіян у Сочі.

Там зірка виконала кілька власних хітів перед натовпом росіян.

Захід відбувся 30 квітня ввечері і був приурочений до святкування корпоративу місцевої Автокомпанії, повідомили у Telegram-каналі "Боже, яке к*нчене".

відео дня

На опублікованих кадрах видно, що виконавиця вибрала дві свої культові пісні – "Прованс" і "на великій повітряній кулі". Цікаво, що артистку зняли саме в той момент, коли вона співала: "Завтра о 7:22 я буду в Борисполі сидіти в літаку".

читайте також"Людина повірила, що вона - Месія": Андрій Данилко розповів, чому Путін розв'язав війну в УкраїніНа це автор Telegram-каналу, український комік і ведучий Олексій Дурнєв додав, що Ялинці варто придумати нове місце для того, щоб присісти, адже в Борисполі її відтепер ніхто не чекає.

Примітно, що з початку повномасштабної війни, розв'язаної Російською Федерацією в Україні, Ялинка зайняла "мовчазну" позицію, залишившись жити і працювати в Росії, підтримуючи цим криваву політику Кремля.

Зазначимо, що українські виконавці Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україні, а також Віра Брежнєва, Валерій Меладзе, Артур Пирожков, який народився в Донецьку і також мовчить про звірства російської армії в Україні, виступлять для глядачів з РФ на популярному турецькому курорті в Белеку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти