StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"РФ - фашистська країна": відомий спортивний коментатор засудив росіян за "гру в мовчанку"

25 травня 2022, 17:39оновлено 25 травня 2022, 18:43
Олександр Шмурнов відкрито заявив, що путінська влада більше 11 років обкрадає росіян та фальсифікує результати виборів.
'РФ - фашистська країна': відомий спортивний коментатор засудив росіян за 'гру в мовчанку'
Російський коментатор Олександр Шмурнов назвав РФ фашистською країною / Reuters, росЗМІ

Відомий російський спортивний коментатор Олександр Шмурнов пішов проти "путінського режиму" та засудив росіян за те, що вони продовжують мовчки спостерігати за тим, як влада їх обкрадає та принижує. Про це він заявив в ефірі YouTube-каналу "Андронов vs Шмурнов".

Шмурнов додав, що Путін робить усе можливе, аби фальсифікувати результати парламентських та президентських виборів і продовжувати наживатися на росіянах. Ця диктатура триває вже мінімум 11 років.

"З 2011 року, а то й раніше, нас обкрадали. Я хочу запитати: де ви були 11 років? Нас обкрадають. Постійно. Фальсифікують вибори, вбивають людей, садять, травлять... А головне – Дума продовжує принтером друкувати закони, які закривають і перетворюють країну на фашистську. Все. Крапка. Це мій висновок щодо того, що відбувається", – сказав Олександр Шмурнов.

відео дня

читайте також"Не знаю, як вони будуть з цим жити": Монеточка, що втекла з РФ, засудила зірок-путіністів

Нагадаємо, актор, шоумен і ведучий Ігор Ласточкін зізнався, що з 2014 по 2018 рік знімався в шоу "Одного разу в Росії", що виходило на російському каналі ТНТ. Тепер за це йому дуже соромно. Він додав, що після початку повномасштабного вторгнення в Україну розірвав усі зв'язки з родичами, які там проживають та підтримують "путінський режим".

Раніше, українська виконавиця Анастасія Приходько, яка вважає, що Світлану Лободу не можна прощати, розповіла, що їй не соромно від того, що вона кілька років тому представляла Росію на Євробаченні з піснею "Мамо".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти