StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ласточкін розповів, як йому соромно за зйомки в Росії

18 травня 2022, 23:04
Ласточкін виправдався за зйомки в Росії.
Володимир Зеленський, Ігор Ласточкін та Євген Кошовий
Ігор Ласточкін знімався в російському шоу / прес-служба 1+1

Актор, шоумен і ведучий Ігор Ласточкін в ефірі YouTube-шоу" ветерани космічних військ " зізнався, чому в 2014 році, після анексії Криму, не відмовився від зйомок в Росії.

За його словами, з 2014 по 2018 рік Ласточкін знімався в шоу одного разу в Росії, що виходив на російському каналі ТНТ.

"На початку мені здавалося, що це один з кращих гумористичних проектів на пострадянському просторі. Чесно кажучи, я сподівався на цей проект, що він переросте в щось дуже круте. Він стартував у 2014 році, але планувався ще раніше. Коли почалося, я взяв кредит у продюсера цього шоу на квартиру. Це мене не виправдовує. Кредит немаленький. Народилася дитина, я купив квартиру, мені потрібно було робити ремонт", - виправдовується ведучий.

відео дня

читайте такожЛасточкін висміяв Сабурова: "звичайне казахське бидло в костюмі, який ніяк не приховує убогість"

Він додає, що в даний час війна і гинуть люди. "І мені дуже соромно за все це. Я намагався якось вплинути на цих людей, розповісти, що тут відбувається з 2014 року. Уважно мене слухали. Мені так і не вдалося їх переконати. Я вирішив віддати ці гроші і більше там не тусуватися. У мене там є родичі, але я з усіма обірвав зв'язок. Вони тупі, не хочуть думати", - каже комік.

Ласточкін припустив, чому мовчать Російські КОМІКИ. "ФСБ там всіх взялися. Вони мали можливість виїхати і тоді могли зберегти обличчя", - зазначив актор.

Нагадаємо, раніше ккраїнська виконавиця Анастасія Приходько, яка вважає, що Світлану Лободу не можна прощати, розповіла, що їй не соромно від того, що вона кілька років тому представляла Росію на Євробаченні з піснею "Мамо".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти