StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ревнують": дружина Тимура Мірошниченка чесно зізналася, чи здружилися їхні рідні та прийомні діти

7 серпня 2024, 22:51
96
Інна Мірошниченко зізналася, як справляється з дитячими ревнощами.
Тимур Мірошниченко, Інна Мірошниченко
Тимур Мірошниченко, Інна Мірошниченко / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_/

Український ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна Мірошниченко виховують чотирьох дітей: двох рідних, і двох прийомних.

На своїй сторінці в соцмережах Інна розповіла, що ревнощі серед їхніх дітей - це звичне явище, з яким вони активно борються у своїй родині, а також намагаються приділити кожній дитині однакову кількість уваги.

відео дня

"Усі діти ревнують маму/тата до інших дітей. Немає різниці, це Мія або Марко до Марселя або Ангеліни. Ангеліна ревнує до Марселя. Мія до Марка і так далі. Це абсолютно нормально. Ми намагаємося кожній дитині дати індивідуальну увагу і почуття абсолютної любові. Щоб ці ревнощі залишалися здоровими", - написала Мірошниченко Мірошниченко.

Інна Мірошниченко розповіла про дітей
Інна Мірошниченко розповіла про дітей / фото: скрін instagram.com/_inna_mi_/

Хто така Інна Мірошниченко?

Інна Мірошниченко - українська юристка та блогерка, дружина популярного ведучого та шоумена Тимура Мірошниченка. Разом пара виховує двох біологічних дітей - Мію та Марко, і двох прийомних - сина Марселя та доньку Ангеліну. Інна веде блог про життя багатодітної мами, підвищує обізнаність суспільства про особливості усиновлення дітей в Україні.

Тимур та Інна Мірошниченки - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко поділився, скільки грошей витрачає, щоб утримати трьох дітей і додав, що коштів має бути багато.

Також стало відомо, що Інна Мірошниченко показала, що любов зробила з їхнім прийомним сином. Вона також виклала дві світлини, які показують разючу різницю та демонструють, що любов може зробити з дитячим сердечком.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти