StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не стримати сліз: Інна Мірошниченко розкрила потаємну мрію прийомної доньки

23 липня 2024, 11:28
409
Ангеліна тільки починає знайомитися з великим і чарівним світом, який їй мріють подарувати прийомні батьки.
Інна Мірошниченко з донькою Ангеліною
Інна Мірошниченко новини - Мірошниченко розповіла, про що мріє її прийомна донька Ангеліна / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Наприкінці червня Тімур та Інна Мірошниченки повідомили, що в їхній родині з'явилася нова дитина - вони удочерили 8-річну дівчинку на ім'я Ангеліна. Її адаптація до нових умов життя стала великою пригодою і для самої дитини, і для її прийомних батьків.

Проте тепла в сім'ї Мірошниченків вистачає на всіх. Інна багато уваги зараз приділяє психологічному розвитку Ангеліни, а також встановленню з дівчинкою емоційного зв'язку.

Нещодавно Мірошниченко опублікувала у своєму блозі зворушливий ролик. У кадрі вона сидить з Ангеліною, дивиться на річку і веде тиху бесіду.

відео дня

У підписі до відео Інна розповіла, що говорила зі старшою донькою про мрії. Від найпотаємнішого бажання Ангеліни на очі навертаються сльози: "- Про що ти мрієш? - Не знаю. - Ти знаєш, що таке мріяти? - Ні. - Це коли ти чогось дуже сильно хочеш. Може було таке, що ти щось сильно хотіла? То це і є мріяти. - Я мріяла про тебе, Тімура, братів і сестру…"

Дивіться відео Інни та Ангеліни Мірошниченко:

Хто така Інна Мірошниченко?

Інна Мірошниченко - українська юристка та блогерка, дружина популярного ведучого і шоумена Тімура Мірошниченка. Разом пара виховує двох біологічних дітей - Мію та Марко, і двох прийомних - сина Марселя та доньку Ангеліну. Інна веде блог про життя багатодітної мами, підвищує обізнаність суспільства про особливості усиновлення дітей в Україні.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що ветеран, громадський діяч і головний герой романтичного реаліті-шоу "Холостяк-13" Олександр Терен Будько опинився в епіцентрі вибуху в Одесі.

Також українська співачка Христина Соловій зганьбилася вульгарними танцями на сцені. Артистку засудили за недоречні жести під час дуетного виступу з Іриною Білик.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти