Регіна Тодоренко зняла фільм про домашнє насильство

4 травня 2020, 12:15
Регіна Тодоренко працює над тим, щоб виправити враження від свого висловлювання про домашнє насильство. Вона представила перший записаний фільм.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко / Instagram

Регіна Тодоренко вжила заходів, щоб виправити враження від свого невдалого висловлювання з приводу домашнього насильства, яке коштувало їй розриву контрактів з низкою відомих брендів.

Тодоренко почала роботу над новим проектом, що стосуються домашнього насильства, і вже встигла записати перший фільм. Прем'єра стрічки відбулася на її офіційному youtube-каналі.

Регіна Тодоренко сконтактувала з низкою адвокатів і психологів, щоб записати фільм А що я зробила, щоб допомогти? Він вийшов онлайн 3 травня на ютуб, і набрав значну кількість переглядів через скандал, який ще до кінця не затих.читайте також"Скільки гівна": Влад Топалов накинувся на хейтеров Регіни Тодоренко

Створення проекту А що я зробила, щоб допомогти? прокоментувала Тороденко особисто.

"Я вирішила розібратися в проблемі і весь цей тиждень спілкувалася з провідними експертами в галузі домашнього насильства. Результатом став фільм, який допоможе позбутися від забобонів в цьому питанні і – найголовніше – розповість, що робити, якщо це сталося з вами або з кимось із ваших знайомих", - пояснила свій вчинок Регіна Тодоренко.

Фільм Регіни Тодоренко А що я зробила, щоб допомогти? дивитися онлайн:

Представники Регіни Тодоренко заявили, що всі кошти від монетизації відео будуть спрямовані у фонди боротьби з домашнім насильством.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти