StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Рідкісні красуні: співачка Руслана показала свою вічно молоду маму

7 січня 2024, 22:20
26297
Судячи з фотографії, жінки сім'ї Лижичко непідвладні часу.
Руслана Лижичко
Як виглядає мама Руслани Лижичко Ніна Аркадіївна / колаж: Главред, фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko

Українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко показала рідкісний кадр з людиною, яка надихнула її на музичну творчість. Йдеться про маму артистки Ніну Аркадіївну.

Сьогодні мати знаменитості відсвяткувала 74-ий День народження. На честь цього Руслана у своєму блозі в Instagram присвятила їй зворушливий пост.

Артистка показала спільне фото з мамою, яке свідчить про разючу схожість між жінками. До того ж варто відзначити, що Ніна Аркадіївна виглядає значно молодше свого елегантного віку.

відео дня

Знімок з мамою Лижичко супроводила зворушливою промовою: "Там у дитинстві зʼявились наші з Тобою мрії… Мрії, які ще не здійснилися, але обов’язково здійсняться… Я бажаю Тобі Величезного Найбільшого Щастя, бо ти і є Щастя… щастя всього мого життя… я живу Тобою щодня, щомиті… Моя душа обрала Тебе і тільки Тебе… Таку красиву і дивовижну. Таку ніжну і талановиту. Таку запальну і усміхнену. Таку мужню і романтичну. Таку щиру і щедру… Таку, як мільярд Зірок!!! Ти для мене все… все моє життя… Ти маєш бути Щаслива, і я все зроблю для цього… я все зроблю для тебе… все неможливе… Тільки , щоб ми були завжди разом… Я люблю Тебе…".

Шанувальники Руслани були розчулені таким тісним і зворушливим зв'язком артистки з мамою. Вони приєдналися до привітань з найтеплішими побажаннями.

Руслана Лижичко з мамою
Як виглядає мама Руслани Лижичко Ніна Аркадіївна / instagram.com/ruslana.lyzhychko

Раніше Марія Кравець, 20-річна донька української акторки і ведучої Олени Кравець, розповіла, чому через маму стала ходити до психолога. Дівчина зізналася в дитячій травмі.

Також українська співачка і ведуча Оля Цибульська, якій активно приписували роман з її кумом і близьким другом - співаком Михайлом Хомою (Дзідзьо), розповіла про стосунки з відомим чоловіком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти