StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я антисекс для нього": Цибульська розповіла про стосунки з відомим чоловіком

6 січня 2024, 23:38
5398
Оля Цибульська зізналася, з ким із чоловіків дружить, та чому.
Оля Цибульська
Оля Цибульська розповіла про дружбу з Андрієм Чорноволом / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

Українська співачка Оля Цибульська довгий час приховувала від громадськості ім'я та особистість свого чоловіка. Поки вона зберігала цей секрет, артистці приписували безліч романів з відомими чоловіками, в тому числі з її кумом та близьким другом - співаком Михайлом Хомою (Дзідзьо).

До такої "слави" Оля ставиться з гумором. У шоу "Чат дівчат" від Люкс ФМ вона зізналася, що легко знаходить спільну мову і заводить дружбу з чоловіками, через що про неї з'являється безліч чуток.

"Із мужиками, до речі, я класно дружу. Мені з чоловіками стільки разів приписували різні романи, які шуміли на всю Україну, так? Я дійсно вмію з чоловіками дружити. І у своїх друзях-чоловіках я не бачу сексуального партнера", - розповідає Цибульська.

відео дня

Так артистка розповіла про свою дружбу з ведучим Андрієм Чорноволом. Вони близькі, але нічого фізичного і романтичного між не було і бути не може, переконана співачка.

"Ось дивіться, я дружу з Андрієм Чорноволом тисячу років. Він – антисекс для мене, я – антисекс для нього, бо я жирна, а він любить худих, красивих блондинок, а мені не подобаються худі... Тобто він не викликає в мене... Але такої близькості душевної, духовної і таких прямо дуже брудних жартів, тролінгу на межі з хейтом конкретним я собі не дозволяю ні з ким", - говорить Оля Цибульська.

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко вперше оприлюднила останні слова мами - легендарної Ніни Матвієнко, яка пішла з життя на початку жовтня 2023 року.

Також стало відомо, що популярний український співак, комік і волонтер Володимир Дантес після свят потрапив до лікарні. У його блозі з'явилися кадри, де він лежить під крапельницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти