StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Путіна не вибирають": Віка Циганова вирішила "підлизнути" диктатору і в вушанці випила горілки

9 грудня 2023, 17:03
1229
Божевільна співачка Віка Циганова вирішила ще раз показати свою лояльність російському диктатору Володимиру Путіну - і заодно випити улюбленої горілки.
Циганова, горілка
Циганова не перестає показують, як вона любить диктатора Путіна / колаж Главред, фото Facebook і скріншот з відео

Скандально відома співачка і зірка блатного жанру Віка Циганова (виконавиця хітів на кшталт "Російська горілка ‒ що ти накоїла") ‒ за сумісництвом затята і божевільна путіністка ‒ вирішила ще раз показати свою лояльність російському диктатору Володимиру Путіну.

На відео, яке розійшлося по мережі, Циганова в різнобарвній шапці-вушанці, і з фужером горілки в правій руці спершу виблискує божевільною посмішкою. А потім каже: "Путіна не вибирають - з ним живуть і вмирають" (відсилання до легендарного вірша радянського поета Олександра Кушнера ‒ Главред). Потім Циганова з явним задоволенням випила горілку і почервоніла від спирту.

890

Санкції ЄС проти артистів-путіністів

Раніше в Брюсселі був опублікований сьомий пакет санкцій Євросоюзу проти РФ, в який потрапили, в тому числі, досвідчені актори-путіністи Володимир Машков і Сергій Безруков.

відео дня

Чиновники ЄС пояснили, що Машков активно підтримує дії путінського режиму, а тих, хто виступає проти війни Росії і України, прямо називав "нелюдьми" ‒ нехай навіть це і була його рідна дочка Марія.

Пізніше, в листопаді того ж року, керівництво Європейського Союзу погодило восьмий пакет санкцій проти країни-агресора-Росії.

Серед тих, хто потрапив під санкції – три артисти, які активно підтримують війну в Україні і дії президента-диктатора Володимира Путіна ‒ співаки Олег Газманов, Микола Расторгуєв (соліст групи "Любе") і скандальна співачка Юлія Чичеріна.

Інші новини про співаків-путіністів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти