StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не з українцями воюємо, а з рептилоїдами: чоловік путіністки Циганової видав нову маячню

22 березня 2023, 09:46
Співачка-путіністка Віка Циганова влаштувала разом з чоловіком Вадимом на своєму концерті черговий пропагандистський шабаш.
Циганов, Циганова
Вадим Циганов, Віка Циганова / колаж фото УНІАН і скріншот з відео

Скандально відома своїми імперсько-шовіністичними ідеями і тривалою підтримкою режиму російського диктатора Путіна співачка Віка Циганова влаштувала разом зі своїм чоловіком Вадимом черговий пропагандистський шабаш - у місті Омськ.

У перервах між піснями Циганова постійно зривалася на крик і намагалася довести глядачам, що російські окупанти воюють не з українською армією, а з "сатаністами" і Європою. І в своїх фантазіях вона дійшла до того, що "російські танки скоро будуть їхати по Берліну".

Правда, чоловік Циганової Вадим в маячних фантазіях пішов набагато далі неї. І заявив - російські агресори воюють не з українцями, а з рептилоїдами (міфічними інопланетянами з планети Нібіру ‒ Главред).

"Ці землі нам Богом дані, дідами відвойовані. А туди ці пруть - рептилоїди", - горлав Циганов.

Санкції ЄС проти артистів-путіністів

У липні 2022 року в Брюсселі був опублікований сьомий пакет санкцій Євросоюзу проти РФ, в який потрапили, в тому числі, досвідчені актори-путіністи Володимир Машков і Сергій Безруков.

Чиновники ЄС пояснили, що Машков активно підтримує дії путінського режиму, а тих, хто виступає проти війни Росії і України, прямо називав "нелюдьми" ‒ нехай навіть це і була його рідна дочка Марія.

Пізніше, в листопаді того ж року, керівництво Європейського союзу погодило восьмий пакет санкцій проти країни-агресора-Росії.

Серед тих, хто потрапив під санкції – три артисти, які активно підтримують війну в Україні і дії президента-диктатора Володимира Путіна ‒ співаки Олег Газманов, Микола Расторгуєв (соліст групи "Любе") і скандальна співачка Юлія Чичеріна.

Інші новини про співаків-путіністів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти