StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зупиніть свій кошмар": дочка "путініста" Машкова висловилася про мобілізацію і розповіла, як уникнути призову

22 вересня 2022, 15:25оновлено 22 вересня 2022, 15:58
Марія Машкова категорично не підтримує війну і закликає жінок "бути сильними" і боротися.
Марія Машкова
Марія Машкова / instagram.com/masha_mashkova_official

Дочка "путініста" і російського актора Володимира Машкова Марія, яка відкрито підтримує Україну в її відчайдушній боротьбі проти терористичної Росії, висловилася з приводу мобілізації. Актриса не закликає виходити росіян на вулиці, тому що "її там не буде". Однак, вона дає корисну інформацію про те, як уникнути призову в армію і вбивств українських громадян.

Після 24 лютого мені часто сняться кошмари. Вони повторюються. Є один, через який я завжди прокидалася і більше не могла заснути. Це був сон, де мої молодші брати стріляють в моїх друзів в Україні", - пише Машкова.

Вона також звертається до жінок Росії. "Ви-сильні. Ви-сміливі. Завжди такими були, у всякому разі. У Другу світову ми захищали свою Землю. Зараз нам пропонується втратити чоловіків, братів, батьків, дітей, друзів на чужій. Захищаючи людей Донбасу (під моїми постами тисячі коментарів саме від цих людей з проханням піти до чортової матері зі своїм захистом і, якби ми не прийшли в 2014 році, війни б не було)", - додає вона.

відео дня

Машкова пише, що її кошмар припинився.

"Мої брати не братимуть участь у цій страшній війні. Мої брати зі мною. Зупиніть свій кошмар. На вулиці виходити не закликаю бо я в іншій країні і мене там не буде. Але взагалі вибору все менше. І його доведеться зробити кожному. Або його здійснять за вас. Що теж вибір", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше Машкова прокоментувала вчинок дочки члена Ради Федерації від Ханти-Мансійського автономного округу Югри Едуарда Ісакова. 25-річна Діана Ісакова заявила, що не підтримує путінський режим і виступає проти агресії РФ.

Маша Машкова, яка відкрито засуджує війну в Україні і напад Росії, на своїй сторінці в Instagram, закликала дочок російських знаменитостей не мовчати про війну в Україні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти