StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Пугачова вліпила зрадниці Лоліті - деталі

17 квітня 2024, 11:28
Лоліта розповіла, що після скандалу з "голою" вечіркою Насті Івлєєвої, Алла Пугачова порадила їй бути розумнішою.
Лоліта, Алла Пугачова
Пугачова дала пораду Лоліті / колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya, instagram.com/alla_orfey/

Зрадниця України Лоліта Мілявська, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, грандіозно "потрапила" через участь у "голій" вечірці. Співачку на тривалий час "скасували" в країні-окупанті.

Як з'ясувалося, історія з голою вечіркою дійшла і до Алли Пугачової. У коментарі для росЗМІ Мілявська зізналася, як "вліпила" їй Пугачова:

"До речі, після голої вечірки Насті Івлєєвої Алла Борисівна мені вліпила. В черговий раз сказала: "Треба б бути розумнішою в цьому віці". І мені нічого їй заперечити. Ще одна мудра порада старшої подруги".

відео дня

Також артистка висловила свою думку про Пугачову, яка публічно засуджує терористичну політику Кремля, і заступилася за неї

"Пугачова із серії вічності, як Джоконда, вона не вимагає, щоб її любили. Просто є і все. У мене єдине питання - якби вона повернулася і в продаж вийшли б квитки, то протягом якого часу їх змели? Це і є показник любові людей! А те, що хтось строчить доноси і стежить, чим вони зайняті, на що живуть - то це все велика заздрість... Їм же здається, що вкрали щось у них", - сказала Лоліта.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Лоліта Мілявська - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін під час гастролей в Ізраїлі з гумористичними концертами висміяв артистів, скасованих через скандальну "голу" вечірку Насті Івлєєвої. Не упустив Галкін можливості пожартувати і з Лоліти Мілявської після скасування її туру.

А також колектив Лоліти не отримує вже два місяці зарплату. Путіністка зізналася, що перестала переказувати їм гроші, оскільки інакше їй нема на що буде утримувати літню матір і єдину дочку.

Читайте більше про Лоліту:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти