StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скоро переплюне бабусю: онук Пугачової поділився карколомною новиною зі США

23 квітня 2024, 18:03
20335
Нікіта Пресняков поділився радісною новиною про новий поворот у його кар'єрі музиканта.
Нікіта Пресняков, Альона Краснова
Нікіта Пресняков розповів про тур по США / колаж: Главред, фото: instagram.com/alenaakrasnova

Онук легендарної російської співачки Алли Пугачової, яка публічно засудила терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхала з країни-окупанта жити до Ізраїлю, Нікіта Пресняков потішив новинами про свій перший тур по США.

На своїй сторінці в соцмережах Нікіта розповів, що продовжує свою кар'єру музиканта в США, куди він переїхав жити після початку нападу Росії на Україну і часто світитися там в оточенні артистів, які визнані іноагентами в Росії.

відео дня

У США Нікіта зібрав музичний колектив і 8 березня вони відіграли надуспішний концерт, після чого було ухвалено рішення вирушити в тур.

"Радий поділитися, що у нас зібрався неймовірний новий колектив, де ми поєднали танцювальну музику і рок музику, дали перший пробний концерт в Лос-Анджелесі і не очікували, що буде на стільки битком, що близько 100 осіб не змогли потрапити через те, що заклад не був розрахований на таку кількість людей! Ми так зарядилися, що тепер починаємо наш перший тур у США! І перша точка буде San Francisco", - написав Микита.

Нікіта Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Алла Пугачова піднесла своєму онукові Нікіті Преснякову квартиру як весільний подарунок. Вартість житла, за даними ЗМІ, становить 60 мільйонів рублів (близько 26 мільйонів гривень). Квартира розташовується в центрі Москви. Крім того, Примадонна віддала онукові дачу в підмосковному селищі Малі Бережки.

А також Максим Галкін зробив публічне зауваження онуку Алли Пугачової Нікіті Преснякову. Причиною тому послужила серія фото в стилі "очікування-реальність". Музикант поскаржився, що на його Інстаграм підписані зовсім не молоді люди, а старше покоління, фанати його знаменитої сім'ї.

Читайте більше про Преснякова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти