StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фанатка показала, який вигляд Алла Пугачова має без ретуші в реальному житті

10 березня 2024, 23:43
Примадонну випадково "спіймали" в одному з ресторанів Кіпру.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Алла Пугачова без ретуші - фанатка показала свіже фото Примадонни / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Наприкінці жовтня 2023 року Алла Пугачова з сім'єю перебралася з Ізраїлю на Кіпр, де у зірки є елітна нерухомість. Місцеві жителі часто зустрічають Примадонну під час відпочинку.

Так на восьме березня з нею в ресторані зіткнулася прихильниця на ім'я Олександра Сухова, яка зібрала подруг на бранч. Пугачова не стала заперечувати і з задоволенням сфотографувалася з дівчатами. Знімок з'явився в блозі Сухової.

У кадрі Примадонна позує в стильному чорному луці - у блузі, джинсах і шкіряній "косусі". Образ доповнила сумка через плече, сонцезахисні окуляри і кепі, яке співачка завзято зсунула на потилицю козирком назад.

відео дня

Крім того Алла Борисівна подарувала Олександрі портрет жінки, накиданий кульковою ручкою, і автограф - справжній артефакт. У підписі до знімка прихильниця зазначила, що спілкування з Пугачовою залишило приємні емоції.

Алла Пугачова з прихильницями
Алла Пугачова без ретуші - фанатка показала свіже фото Примадонни / instagram.com/goodkarmabitch_
автограф Алли Пугачової
Автограф Алли Пугачової / instagram.com/goodkarmabitch_

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Раніше чоловік Примадонни, комік Максим Галкін, показав романтичне фото артистки з незвичайного ракурсу. Пугачова не бачила, що її знімають, через що кадр вийшов дуже живим і природним.

Іншим знімком Алли Борисівни поділився український журналіст Дмитро Гордон. Він знявся зі співачкою в Києві в стильних ретро-луках, гідних обкладинки модного глянцю.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти