StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Провела обряд на загибель Путіна: Злата Огневич "перетворилася" на шаманку

19 березня 2023, 12:39
Відома співачка Злата Огнєвіч показала армії своїх фоловерів, як в образі шаманки проводить жартівливий обряд на смерть диктатора Путіна.
Огневич
Злата Огневич / колаж фото УНІАН і скріншот з відео

Відома українська попспівачка Злата Огневич, по всьому мабуть, не може дочекатися того дня, коли російського диктатора Володимира Путіна не стане. З цього приводу вона опублікована на своїй сторінці в Instagram кумедне відео.

Огневич вирішила перетворитися чи то в шамаку, чи то в ворожку. І, нібито щоб прискорити настання дня відходу Путіна з життя, співачка вирішила провести жартівливий обряд на його загибель.

У ролику Огневич в білій сорочці одягла на голову незвичайний вінок з бісеру, взяла в руки свічку і спалила листочок з написом: "Putin RIP". До ролика виконавиця також додала веселе озвучування-мем з інтерв'ю dерховинської ворожки Килини.

Огневич

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла, що через мовний скандал, який обрушився на неї і Олю Полякову, їй почали надходити страшні погрози від озлоблених глядачів.

Співачка Оля Полякова в свою чергу конкретно заявила, що українці повинні знати, хто для них ворог і закликала ні в якому разі не розколювати суспільство через мовне питання.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти