StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Злата Огневич огризнулася на хейт Полякової та Єфросиніної на свою адресу

9 березня 2023, 12:21
"Дорослі дівчатка" в досить грубій формі розповіли, чому ображені на Огневіч, через що між зірками розгорівся конфлікт.
Злата Огневич, Маша Єфросиніна, Оля Полякова
Злата Огневич прокоментувала хейт Маші Єфросиніної та Олі Полякової на свій рахунок / instagram.com/mashaefrosinina, instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич мимоволі стала героїнею одного з випусків ток-шоу Олі Полякової та Маші Єфросиніної "Дорослі дівчата". Зіркові подруги тоді в невтішній формі обговорили необережні висловлювання Злати на адресу знаменитостей, які виїхали за кордон, і тих, хто ще не перейшов на українську мову, а також дали досить невисоку оцінку її творчості.

Особливе обурення у Маші і Олі викликала сторіс Огневич з коментарем: "Бачу, як поїхали до бійців із концертами зірки, які були майже пів року за кордоном. Як то кажуть, краще пізно, ніж ніколи. Дякую, що дали нам перепочити. Сарказм". Це "дорослі дівчатка" прийняли на свій рахунок.

В інтерв'ю ЖВЛ Огневич вирішила прокоментувати сформований конфлікт, і висловити власну думку щодо Полякової та Єфросиніної. Почала співачка з того, що не очікувала такої реакції від колег по українській сцені - її здивував хейт, з яким на неї обрушилися.

"Коли я це побачила, я була приголомшена. І я дуже здивувалася тому, що в Олі і в Маші чомусь на той момент була відсутня об'єктивна оцінка себе. І в тому числі об'єктивна оцінка мене", - каже Злата.

Згодом вона також пояснила, кому саме був адресований пост, навколо якого розгорілися такі пристрасті, мовляв мала на увазі тільки артистів, і не розуміє, до чого тут Єфросиніна і чому вона прийняла її слова на свій рахунок. Правда, виправдання прозвучало досить слабо, адже в діалозі брала участь і Оля Полякова - співачка з великим досвідом роботи на сцені.

"В своєму дописі в сторіс моя мова шла про артистів і концерти на підтримку військових. Я не знала, що мама Єфросиніна - артист. Але це їхня позиція. Вони дуже гарні жінки, успішні, дієві, і я можу тільки побажати їм мудрості", - заявляє Огневич.

Раніше Маша Єфросиніна розповіла, що через мовний скандал, який обрушився на неї та Олю Полякову, їй почали надходити страшні погрози від озлоблених глядачів.

Співачка Оля Полякова в свою чергу конкретно заявила, що українці повинні знати, хто для них ворог і закликала ні в якому разі не розколювати суспільство через мовне питання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти