StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пропагандисти висунули Галкіну звинувачення: Пугачова з сім'єю отримали паспорти Ізраїлю незаконно

6 грудня 2022, 18:30
У Росії продовжують під лупою розглядати життя коміка-іноагента та його дружини.
Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін отримали громадянство Ізраїлю незаконно - росЗМІ / instagram.com/maxgalkinru

Російські артисти Максим Галкін і Алла Пугачова з їхніми дітьми перебралися до Ізраїлю на знак незгоди і засудження військової політики РФ. Таку можливість пара мала через єврейське коріння коміка.

ЗМІ повідомляють, що зіркове подружжя навіть отримало паспорти на правах репатріантів. Благополуччя Пугачової і Галкіна, яке не похитнулося з виїздом з Росії, дратує ура-патріотів, які шукають спосіб насолити артистам, які незгодні з війною.

Так Галкіна оголосили іноземним агентом, а тепер намагаються довести, що громадянство Ізраїлю він та його сім'я отримали незаконно. РосЗМІ "розносять" псевдорозслідування одного з проросійських журналістів, згідно з яким паспорти Землі обітованої у Пугачової та Галкіна потрібно відібрати, а самих артистів вислати з країни.

відео дня

Головним аргументом на користь позбавлення Пугачової та Галкіна громадянства називають той факт, що зіркова пара вінчалася за християнськими законами. Це означає, що комік - хрещений, а не іудей.

Ця подія в житті пари може розцінюватися владою Ізраїлю, як віровідступництво, що автоматично позбавляє Галкіна та його дружини (у якої, до речі, немає іудейських коренів) будь-яких прав репатріантів.

Так пропагандистські ЗМІ звинувачують іноагента і його сім'ю в незаконному отриманні документа чужої країни. Самі знаменитості це розслідування поки не коментують.

Нагадаємо, Максим Галкін отримав український талісман, який завжди носить з собою. Після одного з виступів до нього підійшла глядачка з України і подарувала артистові хустинку з патріотичними написами українською мовою.

Також стало відомо, що визначилася доля казкового замку Пугачової і Галкіна у підмосковному селищі Грязь, яким дуже цікавляться російська влада після від'їзду зіркової пари з РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти