StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Процедура почалася": Алла Пугачова поповнить список іноагентів у РФ

27 березня 2024, 09:46
Незабаром Примадонна стане іноагентом у Росії, як і її чоловік Максим Галкін.
Максим Галкин, Алла Пугачева
Аллу Пугачову хочуть визнати іноагентом у РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Легендарну російську співачку Аллу Пугачову, яка публічно засуджує криваве вторгнення РФ в Україну, хочуть визнати іноагентом у країні-окупанті.

У терористичній Росії вже розпочалася процедура визнання Пугачової іноземним агентом, повідомив у Telegram-каналі голова Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін. Він стверджує, що наділити російську співачку відповідним статусом просить Генеральна прокуратура РФ.

відео дня

"Почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом, прокуратура просить Міністерство юстиції РФ визнати Пугачову іноземним агентом". Сподіваюся, контролюючі органи доведуть цю справу до кінця", - цинічно повідомив Бородін.

Розпочалася процедура визнання Пугачової іноземним агентом
Почалася процедура визнання Пугачової іноземним агентом / фото: скрін t.me/vnborodinpolitik

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесла до цього списку російська влада через антивоєнну позицію.

Позиція Алли Пугачової - останні новини по темі

Зазначимо, подруга Алли Пугачової Лайма Вайкуле заявила, що вона знає думку Алли Пугачової про вторгнення Росії в Україну. І що Пугачова поділяє погляди чоловіка Максима Галкіна, який люто підтримує український народ.

А також Алла Пугачова різко відповіла на звинувачення і наклеп, наголосивши на готовності стояти на варті своєї свободи і творчості. Артистка підкреслила, що вона завжди буде вірна своїм принципам і не збирається зупинятися.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти