StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Перебуває в кризі": адвокат висловився про стан Алли Пугачової

26 березня 2024, 14:59
Адвокат Андрій Альошкін прокоментував мовчання Алли Пугачової про теракт у "Крокус Сіті Холі".
Алла Пугачова
Алла Пугачова не коментує теракт у "Крокус Сіті Холі" / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російський адвокат Андрій Альошкін вирішив висловити свою думку, чому Алла Пугачова не висловила свої співчуття з приводу теракту в "Крокус Сіті Холі".

Адвокат країни-окупанта Росії заявив для росЗМІ, що це пов'язано з відчуженістю артистки від Росії. Юрист, у найкращому стилі російських пропагандистів, які не втомлюються нагадувати, наскільки колеться Пугачовій, припустив, що виконавиця може перебувати в кризі середнього віку. За його словами, Пугачова підтверджує свої плани не повертатися в Росію відсутністю реакції на трагедію.

відео дня

"Пугачова може перебувати в кризі свого віку. Відчуженість від Росії підтверджує намір не повертатися назад, а її остання пісня є прощальною", - сказав адвокат.

Також відчуженість Пугачової може бути пов'язана з особистою образою, вважає Альошкін. При цьому впевнений, що така поведінка не викличе співчуття в суспільстві, оскільки Росія переживає велике горе. За його словами, знаменитості в такий час мають "бути разом зі своїм глядачем" навіть за наявності протиріч.

Тільки Альошкін забув, що в той час, коли ракети РФ вбивають мирних жителів України, зірки країни-терористки жадають ще більше смертей українців.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Зазначимо, Алла Пугачова не змогла промовчати про нещодавній терористичний удар РФ по Кривому Рогу, про який розповіла Могилевська в мережі і написала коментар із підтримкою.

А також колишній обранець Алли Пугачової Євген Болдін впевнений, що артистка дуже любить Росію і хоче повернуться додому з Ізраїлю.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти