StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Принц Гаррі потрапив у кримінальну справу: з'явилися деталі

27 березня 2024, 15:24
Принц Гаррі згадується в кримінальній справі репера Шона Комбса (Р. Diddy) через непристойні вечірки.
Принц Гаррі
Принц Гаррі потрапив у скандал / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

Ім'я принца Гаррі потрапило в судові документи США, пов'язані з позовом на $30 млн доларів проти Комбса, якого звинувачують у сексуальних домаганнях до чоловіків і жінок, організації непристойних вечірок.

Позов проти Diddy подав продюсер Родні Джонс. Він стверджує, що "знайомство" з герцогом Сассекським та іншими зірками дало вечіркам Комбса "легітимність", повідомляє видання Daily Mail.

відео дня

Знайомство і дружба із зірками допомогли Diddy завоювати репутацію "організатора найкращих вечірок", як написано в документах.

Але в документах немає жодних доказів правопорушення з боку принца Гаррі. Він не є обвинуваченим і названий у 73-сторінковому документі один раз.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

Принц Гаррі - останні новини за темою

Зазначимо, Дональд Трамп припустив, що принц Гаррі може бути депортований зі США під його керівництвом, якщо буде виявлено, що герцог фальсифікував інформацію у своїй візовій анкеті.

А також у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав сім'ю, коли дізнався про онкозахворювання батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

Читайте більше про принца Гаррі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти