StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Трамп натякнув, що в разі своєї перемоги депортує принца Гаррі зі США

19 березня 2024, 11:28
У новому інтерв'ю колишній президент США повідомив, що може депортувати Гаррі.
Принцу Гаррі можливо доведеться повернутися до Британії
Принцу Гаррі можливо доведеться повернутися до Британії / Колаж Главред, фото Instagram/princeharryofengland, realdonaldtrump

Колишній президент США Дональд Трамп припустив, що принц Гаррі може бути депортований зі США під його керівництвом, якщо буде виявлено, що герцог фальсифікував інформацію у своїй візовій анкеті.

Колишній президент, 77 років, поговорив із телеведучим Найджелом Фараджем у програмі GB News, де він припустив, що член королівської сім'ї не отримає "особливих привілеїв", якщо він збреше про своє вживання наркотиків.

Гаррі, який живе у США з 2020 року, мешкає в особняку Монтесіто з дев'ятьма спальнями зі своєю дружиною Меган Маркл і двома дітьми Арчі та Лілібет, пише The Daily Mail.

відео дня

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

В автобіографії принца "Запасний" він розповів, що раніше вживав наркотики, що за законами США зазвичай є підставою для відхилення заяви на візу.

У книзі він зізнався, що вживав кокаїн, марихуану і психоделічні гриби.

Додамо,принц Гаррі влаштував "бунт" проти дружини і заявив, що Меган має підкоритися його рішенню, хоча раніше він завжди робив усе "заради Меган".

А також Дональд Трамп заявив, що не підтримує принца Гарріта готовий його депортувати з країни, адже принц "зрадив королеву".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти