StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зустріч принца Гаррі та принца Вільяма: з'явилися деталі

26 березня 2024, 14:01
Принц Вільям планує зустріч і розмову з братом принцом Гаррі.
принц Вільям, принц Гаррі
Принц Вільям планує зустріч із братом / колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/, instagram.com/princeandprincessofwales/

Королівські експерти часто стверджують, що зустріч принца Вільяма і принца Гаррі неможливі, але все ж з'ясувалося, що її не уникнути.

У травні запланований візит на батьківщину принца Гаррі, і на нього чекає розмова зі старшим братом - той все-таки наважився зробити крок назустріч, хоча і зовсім невеликий. Як повідомляє The Mirror, зустріч буде дуже короткою і "ретельно зрежисованою".

відео дня

Планування довгоочікуваного возз'єднання Вільям візьме на себе, щоб прорахувати всі ризики й уникнути незручностей у розмові з Гаррі.

"Це буде дуже короткий, ретельно зрежисований фільм. Зустріч буде організована на короткий час, щоб брати могли уникнути будь-яких труднощів у спілкуванні", - поділився королівський експерт Том Квінн.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. 2020 року Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською родиною, і переїхали до США.

Додамо, Кейт Міддлтон "убита горем" через рішення принца Вільяма про майбутнє їхнього сина Джорджа. За інформацією ЗМІ, йдеться про рішення відправити їхнього старшого сина до школи-інтернату.

А також раніше принц Вільям обійшов американського актора Віна Дизеля, лідера минулорічного рейтингу, і став найсексуальнішим лисим чоловіком з тих, хто живе нині.

Читайте більше про королівську сім'ю:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти