Принц Гаррі знайшов роботу керівника в США

23 березня 2021, 16:48
Принц Гаррі влаштувався на роботу за 1 мільйон доларів зарплати.
Принц Гаррі
Принц Гаррі / Reuters

Британський принц Гаррі влаштувався керівником в компанію BetterUp, яка навчає навичкам кар'єрного росту,

Як повідомила газета The Wall Street Journal, герцог Сассекський стане головним співробітником зі зв'язків з громадськістю

За її відомостями, принцу доручено займатися стратегією просування продукції, благодійністю та займатися захистом душевного здоров'я в компанії.

відео дня

Гаррі звільнили від управління персоналом і складання фінансових звітів.

"Я маю намір допомогти вплинути на життя людей", - сказав принц Гаррі, відповідаючи по електронній пошті на питання про те, чому він погоджується на цю роботу. - Проактивний коучинг надає безмежні можливості для особистого розвитку, підвищення обізнаності та поліпшення життя в усіх відношеннях".

Як повідомляє The Gurdian, принц Гаррі отримуватиме за свою роботу 1 мільйон доларів (750 тисяч фунтів).

Це перша офіційна посада герцога в приватній компанії відтоді, як рік тому він пішов з королівської сім'ї.

"Часто через соціальні бар'єри, фінансові труднощі або стигму занадто багато людей не можуть зосередитися на своєму психічному здоров'ї, поки вони не будуть змушені це зробити. Я хочу, щоб ми відійшли від думки, що потрібно відчувати себе зломленим, перш ніж звертатися за допомогою", - додав принц.

Кажуть, що Гаррі і СЕО Betterup Алексі Робішо познайомилася через спільного друга і обговорювали співпрацю з минулої осені.

Посада директора зі зв'язків з громадськістю - рідкісна, але все більш популярна посада в стартапах і компаніях Кремнієвої долини. Посада, яка отримала прізвисько "Chimpos", зазвичай зобов'язує нести відповідальність за вимірювання стійкості, психічного здоров'я та впливу компанії на суспільство в цілому.

До цього принц Гаррі і його дружина Меган також підписали багатомільйонні угоди на надання контенту для Spotify і Netflix.

Як відомо, 31 березня 2020 Меган і Гаррі написали зворушливий прощальний лист - вони склали з себе повноваження членів королівської сім'ї.

Принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від королівських привілеїв і змісту, і поїхали спочатку в Канаду, а потім переселилися в США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти