StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ганьба тобі": українці рознесли Потапа через його заяву про "порятунок" України

8 червня 2024, 03:00
72757
Потап повідомив шанувальникам, що його поїздки за кордон допомагають економіці України.
Потап
Потап знову потрапив у скандал / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap/

Український скандальний репер Потап, який від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну більшість часу перебуває за кордоном, звернувся до фанатів і розповів, яку користь приносить Україні.

На своїй сторінці в Instagram артист заявив, що продовжує розширювати географію своїх проектів для створення нових робочих місць.

відео дня

"Я багато розповідав про сферу розваг, але сьогодні хочу трохи зупинитися на економічному аспекті. У середньому ця галузь становить 2,5-3% світового ВВП, тобто приблизно $1,8-2,7 трлн. Для порівняння: ВВП України - 6,5 трлн. Це показник того, що галузь затребувана, тому українським представникам цієї індустрії потрібно розширювати межі своєї діяльності, розвиватися і вносити вклад в економіку України, що так необхідно під час війни", - зазначив Потап.

Але підписники зірки не оцінили таку заяву і захейтили її в коментарях:

"Всього поганого тобі";

"Патріот інстаграмний";

"Ганьба тобі!";

"Ну не забудуть люди твоєї ганьби".

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, Заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини за темою

Раніше відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала Потапа найбільш "зашкварною" українською зіркою, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні дивуватися.

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте більше про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти