StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відома світська журналістка назвала "найзашкварнішу" українську зірку

3 квітня 2024, 14:36
Аліна Доротюк дозволила собі висловити суб'єктивну думку, і обґрунтувала свій висновок.
Аліна Доротюк
Аліна Доротюк назвала Потапа найбільшим зашкваром / колаж: Главред, фото: instagram.com/dorotiuk_

Під час своїх інтерв'ю Аліна Доротюк намагається дотримуватися одного з головних правил журналістики - залишатися безпристрасною. Проте власну думку про світ українського шоу-бізнесу вона все ж набула за довгі роки роботи в ньому.

Нещодавно Доротюк стала гостею на шоу на Люкс ФМ, де розповіла, кого з українських знаменитостей вважає сьогодні найбільшим провалом. Ним, на думку журналістки, виявився Потап - співак і музичний продюсер, який до повномасштабної війни був однією з найвпливовіших персон вітчизняного шоу-бізнесу.

Зараз його багато хто засуджує за часті вилазки за кордон і втрату "контексту" - зв'язку із сучасними українцями, які живуть в умовах війни. "Найзашкварніша зірка – Потап. Усе, що він робить, і все, що він транслює останнім часом у своїх соціальних мережах, – для мене це кринж", - заявила Доротюк.

відео дня

При цьому журналістка зазначила, що намагалася запросити Потапа на інтерв'ю, але і їй, і іншим інтерв'юерам представники Олексія Потапенка відмовляють. Доротюк таке вперте мовчання здається дивним.

"Я не розумію, чому він не прийде... Можна не до мене, можна прийти до своєї подруги Маші Єфросиніної та просто щиро розповісти, що з ним відбувається", - каже Аліна.

Хто така Аліна Доротюк?

Аліна Доротюк - українська ведуча, інтерв'юерка, журналістка, блогерка. Спеціалізується на світській журналістиці. Брала участь у створенні таких проєктів, як "Неймовірні історії кохання", "Неймовірна правда про зірок", "Зірковий шлях". Веде іменний канал на YouTube (124 тис. підписників), у якому викладає інтерв'ю з відомими особистостями сучасної України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка Вечірнього Кварталу і хрещена мама Олени Зеленської Олена Кравець розкрила подробиці першої за час повномасштабної війни зустрічі з першою леді України.

Також українська світська левиця Санта Дімопулос повідомила про розлучення з чоловіком після 11 років шлюбу. Крім того вона розкрила причину, яка підштовхнула її до цього рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти